Januari

Obstacle Run

In de sporthal van de Stein stond van 14 tot en met 19 januari een enorme Obstacle Run. Welke groep leerlingen wist de snelste tijd neer te zetten? Op de open dag op zaterdag 19 januari van 9.00 - 14.00 uur mochten groep 8-leerlingen natuurlijk ook proberen om zo snel mogelijk over het parcours te gaan. Maar het werd ze niet gemakkelijk gemaakt… ! 

Lees meer

Zet jij de snelste tijd neer?

Reanimatie- & ehbo-training

De leerlingen in leerjaar 1 en 2 van het vmbo kregen op 28 en 29 januari een reanimatie- en ehbo-training. In de reanimatiecursus leerden ze reanimeren en een AED bedienen. Ze wisten daarna hoe ze moesten handelen in een noodsituatie. Bij de EHBO-training leerden ze hoe ze zichzelf én anderen kunnen helpen bij een ongeluk.

Lees verder

Yoga-les

Begin de dag met een yoga-les! Yoga-docent Diana Horsman gaf op 31 januari het 1e lesuur (van 8.20 uur en 9.10 uur) in de gymzaal van de Minkemalaan een les yoga voor beginners en iedereen mocht meedoen.

Hoe zag de yoga-les eruit? 

De les was opgebouwd uit een zittende beginmeditatie, lichaamshoudingen, ademoefeningen en werd afgesloten met een liggende eindontspanning. 

 

Fotowedstrijd

Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van elke maand? 9 maanden lang konden leerlingen een foto insturen die aansloot bij het thema van die maand. Ze mochten daar helemaal hun eigen draai aangeven.

Elke maand werden er twee winnaars gekozen. De jury koos één foto uit en via social media konden mensen stemmen op hun favoriet. De foto met de meeste stemmen was de tweede winnaar. De winnaars wonnen een Bol.com-bon ter waarde van EUR 15,-. Daarnaast werd hun foto tentoongesteld tijdens de expositie in september 2019 in het gemeentehuis van Woerden!

Bekijk de winnende foto's van januari