Januari

Obstacle Run

In de sporthal van de Stein stond van 14 tot en met 19 januari een enorme Obstacle Run. Welke groep leerlingen wist de snelste tijd neer te zetten? Op de open dag op zaterdag 19 januari van 9.00 - 14.00 uur mochten groep 8-leerlingen natuurlijk ook proberen om zo snel mogelijk over het parcours te gaan. Maar het werd ze niet gemakkelijk gemaakt… ! 

Zet jij de snelste tijd neer?

Reanimatie- & ehbo-training

De leerlingen in leerjaar 1 en 2 van het vmbo kregen op 28 en 29 januari een reanimatie- en ehbo-training. In de reanimatiecursus leerden ze reanimeren en een AED bedienen. Ze wisten daarna hoe ze moesten handelen in een noodsituatie. Bij de EHBO-training leerden ze hoe ze zichzelf én anderen kunnen helpen bij een ongeluk.

Lees verder

Yoga-les

Begin de dag met een yoga-les! Yoga-docent Diana Horsman gaf op 31 januari het 1e lesuur (van 8.20 uur en 9.10 uur) in de gymzaal van de Minkemalaan een les yoga voor beginners en iedereen mocht meedoen.

Hoe zag de yoga-les eruit? 

De les was opgebouwd uit een zittende beginmeditatie, lichaamshoudingen, ademoefeningen en werd afgesloten met een liggende eindontspanning. 

 

Fotowedstrijd

Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van deze maand?  Pak je camera (of gebruik gewoon je mobiel) en maak een foto die past bij het thema Fit & Healthy. Je maakt kans op een Bol.com-bon ter waarde van EUR 15,-. Een jury kiest aan het eind van de maand een winnaar en op social media wordt een publiekswinnaar gekozen uit alle deelnemende foto's. 

De inschrijving is gesloten.

 

Bekijk de winnaars