Januari

Obstacle Run

In de sporthal van de Stein staat van 14 tot en met 19 januari een enorme Obstacle Run. Welke groep leerlingen weet de snelste tijd neer te zetten? Op de open dag op zaterdag 19 januari van 9.00 - 14.00 uur mogen groep 8-leerlingen natuurlijk ook proberen om zo snel mogelijk over het parcours te gaan. Maar het word je niet gemakkelijk gemaakt…. Zet ‘m op! 

Zet jij de snelste tijd neer?

Reanimatie- & ehbo-training

De leerlingen in leerjaar 1 en 2 van het vmbo krijgen op 28 en 29 januari een reanimatie- en ehbo-training. In de reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen in een noodsituatie. Bij de EHBO-training leer je hoe je jezelf én anderen kunt helpen bij een ongeluk.

Yoga-les

Begin de dag met een yoga-les! Een yoga-docent geeft op 31 januari het 1e lesuur in de gymzaal van de Minkemalaan een les yoga voor beginners en iedereen mag meedoen!
 

Fotowedstrijd

Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van deze maand?  Pak je camera (of gebruik gewoon je mobiel) en maak een foto die past bij het thema Fit & Healthy. Je maakt kans op een Bol.com-bon ter waarde van EUR 15,-. Een jury kiest aan het eind van de maand een winnaar en op social media wordt een publiekswinnaar gekozen uit alle deelnemende foto's. 

Doe mee!

Stuur uiterlijk donderdag 24 januari jouw foto in om deel te nemen aan deze fotowedstrijd. Vermeld bij de foto duidelijk je naam, leerlingnummer, klas en eventueel een toelichting bij jouw foto. Op dinsdag 18 december worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Spelregels

 • Je bent leerling van het Minkema College en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn.
 • De foto moet een invulling zijn van het maandthema van ons jubileumjaar. Op welke manier je dat doet, mag je helemaal zelf weten!
 • Als er personen op je foto staan, zorg dan wel dat je hun toestemming hebt. 
 • De foto mag je maken met een camera, maar ook gewoon met je mobiel. Als je er maar voor zorgt dat de foto van voldoende kwaliteit (resolutie/pixels) is.
 • Door mee te doen aan de fotowedstrijd geef je automatisch toestemming om jouw foto met jouw voornaam te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden (bijv. plaatsen op de website van het Minkema College en zijn social media kanalen).
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Januari

  • donderdag 24

   Deadline fotowedstrijd januari

   Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van deze maand? Pak je camera (of gebruik gewoon je mobiel) en maak een foto die past bij het thema Fit & Healthy. Stuur uiterlijk donderdag 24 januari jouw foto in om deel te nemen aan deze fotowedstrijd.

  • maandag 28

   Reanimatie & ehbo training

   De leerlingen in leerjaar 1 en 2 van het vmbo krijgen op 28 en 29 januari een reanimatie- en ehbo-training.

  • dinsdag 29

   Reanimatie & ehbo training

   De leerlingen in leerjaar 1 en 2 van het vmbo krijgen op 28 en 29 januari een reanimatie en ehbo training.

  • donderdag 31

   Yoga-les havo/vwo

   Begin de dag met een yoga-les! Een yoga-docent geeft het 1e lesuur in de gymzaal van de Minkemalaan een les yoga voor beginners en iedereen mag meedoen!