December

Van pen tot ......?

Wat krijgen onze 3e-klassers havo/vwo voor elkaar met een Minkema-pen? In drie weken tijd probeer je met jouw groepje een pen te ruilen voor uiteindelijk een voorwerp van zoveel mogelijk waarde. Op 17 december wordt per klas een winnaar bepaald én een eindwinnaar van alle deelnemers! De items worden vervolgens aangeboden via Marktplaats en de opbrengst gaat naar het goede doel. Via een vlog kunnen de belevenissen van de diverse groepjes worden gevolgd.

In actie voor het goede doel

Wij vieren ons jubileumjaar, maar onze leerlingen willen ook graag iets moois voor anderen doen. December staat daarom in het teken van de ander. Door verschillende acties proberen onze leerlingen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor twee goede doelen: KIKA en de Voedselbank Woerden.

De Minkema-kaas

Wie wil er nou niet de speciale Minkema-kaas? De leerlingen vmbo proberen met de verkoop van deze bijzondere kaas zoveel mogelijk geld op te halen voor KIKA. 

Sponsor Obstacle Run

De havo/vwo-leerlingen in de onderbouw gaan de uitdaging van de Obstacle Run aan. Hiervoor gaan zij sponsors regelen en de opbrengst gaat naar de Voedselbank Woerden. De Obstacle Run vindt plaats tijdens de speciale Goede Doelen Dag op de Minkemalaan op 20 en 21 december. Naast de Obstacle Run kunnen leerlingen aan allerlei activiteiten deelnemen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Fotowedstrijd

Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van deze maand?  Pak je camera (of gebruik gewoon je mobiel) en maak een foto die past bij het thema Money Talks. Je maakt kans op een Fashion Cheque of Bol.com-bon ter waarde van EUR 15,-. Een jury kiest aan het eind van de maand een winnaar en op social media wordt een publiekswinnaar gekozen uit alle deelnemende foto's 

Doe mee!

Stuur uiterlijk donderdag 13 december jouw foto in om deel te nemen aan deze fotowedstrijd. Vermeld bij de foto duidelijk je naam, leerlingnummer, klas en eventueel een toelichting bij jouw foto. Op dinsdag 18 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Inschrijving is gesloten.

De kanshebbers van december: