Het Minkema College. Jouw toekomst vraagt erom.

Je staat op het punt om te kiezen voor een middelbare school. Best spannend, want hoe weet je nu welke school het beste bij jou past? Kijk eens rond op onze website en kom vooral ook kennismaken en sfeer proeven tijdens één van onze open dagen of open lesmiddagen.
Iedereen is welkom op het Minkema College!

Het Minkema College is een school waar je jezelf mag zijn. Met docenten die weten wie jij écht ben en wat je in je hebt. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We leggen de lat best hoog, maar nooit zonder je te helpen. Op deze manier leer je waar je goed in bent en hoe je jouw eigen keuzes moet maken. Zo bepaal je straks zelf welke stap het beste bij jou past. Klaar voor de wereld van morgen!

Kennismaken

Open dag

Op vrijdagavond 15 en zaterdag 16 januari kunnen leerlingen kennis komen maken met het Minkema College tijdens de open dag. We zijn nog in afwachting van de richtlijnen vanuit de gemeente, maar we hopen geïnteresseerde leerlingen en hun ouders in school te kunnen ontvangen. We zijn bezig om een uniek programma samen te stellen zodat de bezoekers onze school goed leren kennen en het échte Minkema-gevoel meekrijgen.

Maar uiteraard houden we tijdens deze dag rekening met alle geldende corona-maatregelen en zorgen we ervoor dat de veiligheid van onze bezoekers wordt gewaarborgd.

Mis niets! Volg ons op social

Er gebeurt van alles op het Minkema College! Mis niets en volg ons op social.

 

Het Minkema biedt meer dan alleen een mooi diploma.

Meer over Burgerschap op het Minkema College

Begeleiding en mentoraat

Bij ons sta je er niet alleen voor. Er is altijd iemand bij wie je terecht kunt.
Voor praktische hulp, voor begeleiding of gewoon om even je verhaal te vertellen.

Lees verder

Kom ook naar het Minkema!

Je kunt je aanmelden via je leerkracht van de basisschool. Hij heeft ons aanmeldformulier.

Aanmelden doe je zo