Het Minkema College. Jouw toekomst vraagt erom.

Een middelbare school kiezen is best spannend, want hoe weet je nu welke school het beste bij jou past? Kijk eens rond op onze website en ga vooral ook op online ontdekkingsreis. Iedereen is welkom op het Minkema College!

Het Minkema College is een school waar je jezelf mag zijn. Met docenten die weten wie jij écht ben en wat je in je hebt. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We leggen de lat best hoog, maar nooit zonder je te helpen. Op deze manier leer je waar je goed in bent en hoe je jouw eigen keuzes moet maken. Zo bepaal je straks zelf welke stap het beste bij jou past. Klaar voor de wereld van morgen!

Kom kennismaken met het Minkema College

Open Dag beide locaties

Op vrijdagavond 28 januari (17.00 - 20.30 uur) en zaterdag 29 januari (10.00 - 13.00 uur) zetten we de deuren van onze beide locaties open zodat jij met je ouders kunt kennismaken met onze school. In de hele school is er dan van alles te beleven, te doen en te ontdekken. Je kunt vragen stellen aan docenten, leerlingen en de sfeer proeven! Uiteraard zijn we hiervoor wel afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

Hou voor meer informatie over deze Open Dagen in januari de website en onze socials in de gaten.

Het Minkema biedt meer dan alleen een mooi diploma.

Meer over Burgerschap op het Minkema College

Kom ook naar het Minkema!

Je kunt je aanmelden via je leerkracht van de basisschool. Hij heeft ons aanmeldformulier.

Aanmelden doe je zo

Begeleiding en mentoraat

Bij ons sta je er niet alleen voor. Er is altijd iemand bij wie je terecht kunt.
Voor praktische hulp, voor begeleiding of gewoon om even je verhaal te vertellen.

Lees verder