Werken bij het Minkema

Medewerkers zijn het kapitaal van een school. Het Minkema College wil voor zijn medewerkers een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving zijn. Heb jij interesse in een baan op onze school? Bekijk dan eens de verschillende vacatures die open staan. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen.

Vacatures via Meesterbaan Open sollicitatie

Goede regelingen en gezelligheid

Bij het Minkema College proberen wij goed voor onze medewerkers te zorgen. Zo hebben wij naast regelingen voor een computerbril, een fiets, de sportschool en generatieregeling ook een ruime regeling persoonlijk budget. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers regie pakken op de eigen ontwikkeling en denken graag mee wat medewerkers daarvoor nodig hebben.

Naast de mooie regelingen wordt door medewerkers zelf ook regelmatig iets leuks georganiseerd zoals een wk-poule, Minkema bakt, borrels en pubquizs.

Wij verzorgen modern onderwijs. Onze docenten werken standaard in de google omgeving en ontvangen standaard een chromebook in bruikleen.

Elke nieuwe medewerker een begeleider

Een sterk punt van onze school is de begeleiding die medewerkers krijgen in het eerste jaar van hun (tijdelijke) aanstelling. Voor ons is het begeleiden van nieuwe mensen onderdeel van goed personeelsbeleid. Alle nieuwe docenten worden begeleid, ongeacht hoeveel werkervaring ze hebben en of ze een bevoegdheid hebben. Iedereen moet immers zijn weg vinden in het lesgeven op een nieuwe school. Ook mensen die in de loop van het schooljaar iemand komen vervangen, krijgen een begeleider.

Daarnaast zijn er voor nieuwe collega’s bijeenkomsten waarin ze ervaringen kunnen uitwisselen en waarin verschillende thema’s voorbij komen: van orde houden tot gesprekken met leerlingen en ouders.

Wat we onze leerlingen beloven en wat het oplevert

Maak alvast kennis met onze school. Check de VR-tour!