Een middelbare school kiezen is best spannend, want hoe weet je nu welke school het beste bij jou past? Kijk eens rond op onze website en ga vooral ook op online ontdekkingsreis. Iedereen is welkom op het Minkema College!

Het Minkema College is een school waar je jezelf mag zijn. Met docenten die weten wie jij écht bent en wat je in je hebt. Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We leggen de lat best hoog, maar nooit zonder je te helpen. Op deze manier leer je waar je goed in bent en hoe je jouw eigen keuzes kunt maken. Zo bepaal je straks zelf welke stap het beste bij jou past. Klaar voor de wereld van morgen!

Kennismakingsmomenten 2022-2023

We organiseren een deel van onze kennismakingsactiviteiten al in november 2022 omdat we hierdoor eventuele coronabeperkingen voor hopen te blijven en weer gewoon leerlingen en ouders in school kunnen ontvangen. Lees meer.

Chatten met Bruggers

maandag t/m vrijdag

10 - 14 oktober 2022

Open avond - beide locaties

vrijdag

11 november 2022

Open dag - beide locaties

zaterdag

12 november 2022

Open Lesmiddag groep 8 - vmbo

dinsdag

24 januari 2023

Informatieavond ouders groep 8 - vmbo

dinsdag

24 januari 2023

Kennismakingsmiddag Technasium - havo/vwo

donderdag

19 januari 2023

Open Lesmiddag groep 8 - havo/vwo

woensdag

01 februari 2023

Informatieavond ouders groep 8 - havo/vwo

woensdag

01 februari 2023

Kennismakingsmiddag groep 7 - beide locaties

woensdag

15 februari 2023

 

Na de zomervakantie vertellen we je graag meer over al onze activiteiten, maar zet deze data alvast in je agenda!

Check onze VR-tour

Kun je niet wachten om een kijkje te nemen? In onze VR-tour 'wandel' je door onze gebouwen. Onderweg kom je leerlingen tegen, kun je filmpjes bekijken en vertellen we je meer over onze school.

Brochure groep 8

In de brochure voor groep 7- & 8-leerlingen leggen wij ons onderwijs uit, vertellen we meer over de extra activiteiten die we aanbieden en vind je alle praktische informatie omtrent aanmelden. Er is een brochure gericht op onze havo/vwo-opleidingen en één gericht op het vmbo.

Lees de brochure

Mis niets! Volg ons op social