september

De maand van feest

Op 4 september 2019 bestond het Minkema College 100 jaar! Zo'n bijzonder feit moest natuurlijk feestelijk gevierd worden. De afgelopen 9 maanden hebben de leerlingen, ouders, medewerkers en iedereen die betrokken is bij onze school kunnen genieten van diverse activiteiten die passen bij ons onderwijs. Elke maand stond er een thema centraal waarop de activiteiten aansluiten. En in de maand september was het thema - uiteraard - FEEST!

Aubade door harmonie De Vriendschap

Op dé verjaardag van de school werden alle leerlingen en medewerkers ’s ochtends feestelijk onthaald door harmonie De Vriendschap.
 

Lees meer

Jubileumborrel relaties

Het Minkema College werkt samen met heel veel partijen uit Woerden en omgeving. We onderhouden nauwe banden met de basisscholen, de gemeente, het vervolgonderwijs, diverse samenwerkings- en maatschappelijke organisaties en onze collega VO-scholen. Onze verjaardag zou dan ook niet compleet zijn zonder hun aanwezigheid. Onze relaties waren daarom uitgenodigd op woensdag 4 september van 17.00 - 19.00 uur om met ons het glas te heffen en een hapje te eten!

 

Jubileumfeest medewerkers

Op woensdag 11 september werden alle medewerkers van het Minkema College getrakteerd op een mooie avond uit. Met lekker eten én een feestelijk optreden wilde de school zijn medewerkers bedanken voor de inzet en het enthousiasme dat zij de afgelopen jaren hebben laten zien. En natuurlijk hun bijdrage aan het kwalitatief hoge onderwijs dat onze school al 100 jaar biedt aan leerlingen uit de hele regio.

Fotowedstrijd

Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van elke maand? 9 maanden lang konden leerlingen een foto insturen die aansloot bij het thema van die maand. Ze mochten daar helemaal hun eigen draai aangeven.

Elke maand werden er twee winnaars gekozen. De jury koos één foto uit en via social media konden mensen stemmen op hun favoriet. De foto met de meeste stemmen was de tweede winnaar. De winnaars wonnen een Bol.com-bon ter waarde van EUR 15,-. Daarnaast werd hun foto tentoongesteld tijdens de expositie in september 2019 in het gemeentehuis van Woerden!

Bekijk de winnende foto's van september

Foto expositie in Gemeentehuis Woerden

Het afgelopen jubileumjaar konden leerlingen maandelijks een foto insturen passend bij het thema van die maand. Alle winnende foto’s waren te zien op de expositie in het gemeentehuis. De opening was geopend van maandag 9 tot en met maandag 30 september. De officiële opening was op vrijdag 6 september om 13.00 uur.

Meer over de expositie