september

De maand van feest

Op 4 september 2019 bestaat het Minkema College 100 jaar! Zo'n bijzonder feit moet natuurlijk feestelijk gevierd worden. De afgelopen 9 maanden hebben de leerlingen, ouders, medewerkers en iedereen die betrokken is bij onze school kunnen genieten van diverse activiteiten die passen bij ons onderwijs. Elke maand stond er een thema centraal waarop de activiteiten aansluiten. En in de maand  september is het thema - uiteraard - FEEST!

Verrassingslunch

Op woensdag 4 september vieren we de 100ste-verjaardag van onze school! Die dag krijgen onze leerlingen tijdens deze dag een verrassing! Wat er precies gaat gebeuren, vertellen we dus niet, maar het dak gaat eraf!

Jubileumborrel relaties

Het Minkema College werkt samen met heel veel partijen uit Woerden en omgeving. We onderhouden nauwe banden met de basisscholen, de gemeente, het vervolgonderwijs, diverse samenwerkings- en maatschappelijke organisaties en onze collega VO-scholen. Onze verjaardag zou dan ook niet compleet zijn zonder hun aanwezigheid. Al onze relaties zijn daarom uitgenodigd op woensdag 4 september van 17.00 - 19.00 uur om met ons het glas te heffen en een hapje te eten!

Jubileumfeest medewerkers

Op woensdag 11 september worden alle medewerkers van het Minkema College getrakteerd op een mooie avond uit. Met lekker eten én een feestelijk optreden wil de school zijn medewerkers bedanken voor de inzet en het enthousiasme dat zij de afgelopen jaren hebben laten zien. En natuurlijk hun bijdrage aan het kwalitatief hoge onderwijs dat onze school al 100 jaar biedt aan leerlingen uit de hele regio.

Fotowedstrijd

Welke bijzondere invulling weten onze leerlingen te geven aan het thema van deze maand?  Pak je camera (of gebruik gewoon je mobiel) en maak een foto die past bij het thema Party time! Je maakt kans op een Bol.com-bon ter waarde van EUR 15,-. Een jury kiest aan het eind van de maand een winnaar en op social media wordt een publiekswinnaar gekozen uit alle deelnemende foto's. 

Doe mee!

Stuur uiterlijk maandag 26 augustus jouw foto in om deel te nemen aan deze fotowedstrijd. Vermeld bij de foto duidelijk je naam, leerlingnummer, klas en eventueel een toelichting bij jouw foto. Donderdag 29 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

Spelregels

  • Je bent leerling van het Minkema College en de foto moet door jou zelf gemaakt zijn.
  • De foto moet een invulling zijn van het maandthema van ons jubileumjaar. Op welke manier je dat doet, mag je helemaal zelf weten!
  • Als er personen op je foto staan, zorg dan wel dat je hun toestemming hebt. 
  • De foto mag je maken met een camera, maar ook gewoon met je mobiel. Als je er maar voor zorgt dat de foto van voldoende kwaliteit (resolutie/pixels) is.
  • Door mee te doen aan de fotowedstrijd geef je automatisch toestemming om jouw foto met jouw voornaam te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden (bijv. plaatsen op de website van het Minkema College en zijn social media kanalen).
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Mail jouw foto

Foto expositie in Stadhuis Woerden

Het afgelopen jubileumjaar konden leerlingen maandelijks een foto insturen passend bij het thema van die maand. Alle winnende foto’s zijn te zien op de expositie in het stadhuis. De opening is geopend van maandag 9 tot en met maandag 30 september. De officiële opening is op vrijdag 6 september om 13.00 uur.