Dagje Walibi en gala voor examenleerlingen vmbo

11 april 2024

Binnenkort is het zo ver; dan sluit jij jouw middelbare schooltijd feestelijk af. Op vrijdag 26 april gaan we met alle examenkandidaten en de mentoren naar Walibi. Op dinsdag 28 mei houden we ons gala met als feestelijk thema ‘Moulin Rouge ’. Rode loper gala

Programma Walibi

Op vrijdag 26 april gaan we met z’n allen in de bus, op weg naar Walibi; een groot pretpark met mooie attracties en shows.

  • Aanwezig op school: 8:45 uur
  • Vertrek: 9.00 uur
  • Vertrek terug: 16.00 uur
  • Verwachte eindtijd: 17:30 uur

Gala met als thema ‘Moulin Rouge’

Op dinsdag 28 mei zien we je graag in een feestelijke (gala) outfit én met vervoermiddel voor de hoofdingang verschijnen. Daarna volgt er een mooi feest, met als thema ‘Moulin Rouge’. Let op: dit is het thema van de aankleding van het feest; je hoeft zelf niet gekleed in dit thema (mag natuurlijk wel!)

  • Ontvangst op school met speciale voertuigen: 18.30 - 19.30 uur
  • Aanvang binnenprogramma: 20.00 - 20.15 uur
  • ‘Food-market’: vanaf 20.15 uur
  • Eindtijd feest: 23.00 uur LET OP: vanaf 22.00 uur is de mogelijkheid te vertrekken, eerder is niet mogelijk!

Verdere info over de kaartjes

Voor het Gala en voor Walibi heb je een kaartje nodig. Het kaartje kun je vanaf donderdag 11 april afhalen bij de receptie. Om de kaartjes te kunnen afhalen zijn drie dingen nodig:

  1. Je hebt geen boete meer bij de mediatheek (zie bericht onder).
  2. Je levert een getekende verklaring van goed gedrag.
  3. Via WIS Collect kun je het kaartje voor Walibi van 30 euro betalen. Hiervoor ontvangen ouder(s)/verzorger(s) een mail met daarin een betaallink.*

*dit betreft een vrijwillige bijdrage.

Het Gala is al betaald dmv de ouderbijdrage aan het begin van dit schooljaar.

Bij binnenkomst op het Gala ontvang je tegoedbonnen voor het eten en daarbij vier consumptiebonnen voor drankjes. Tijdens de avond kun je ook nog munten à €1,- kopen. Munten die zijn gekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Heb je op het moment van aanschaf nog een boete openstaan bij de mediatheek of heb je nog een boek thuis liggen, dan kun je het kaartje helaas nog afhalen. Als deze zaken zijn opgelost, dan ben je van harte welkom bij de receptie om het kaartje af te halen.

Voertuigen en route

Wat betreft de feestelijke aankomst van de voertuigen is er een aantal zaken waar we met elkaar op moeten letten. Met de politie Woerden zijn de onderstaande regels overeengekomen. Wij vragen jou en jouw begeleider(s) vriendelijk om deze afspraken, zoals hieronder vermeld, goed door te nemen.

  • Op dinsdag 28 mei is er van 18.30 uur tot 19.30 uur een verplichte rijroute ingesteld om een goede doorstroom van het verkeer te bevorderen. Het voertuig waarmee jij je voor school laat afzetten zal aanrijden vanaf de rotonde aan het einde van de Utrechtseweg (de rotonde naar Harmelen). De politie leidt het verkeer dat van de Steinhagenseweg via de Beneluxlaan in de richting van de school rijdt, eerst door naar genoemde rotonde.
  • Ten aanzien van de afmeting van de voertuigen graag aandacht voor het volgende: een trekker, of het voorste deel van een vrachtauto is toegestaan. Alleen mogen er geen opleggers/aanhangers aan toegevoegd worden. De kleine draaicirkel die de voertuigen op de parkeerplaats moeten maken, in combinatie met het grote aantal toeschouwers, laat dit uit veiligheidsoverwegingen niet toe.
  • Er mag maar één begeleidend voertuig per leerling, c.q. per groep leerlingen in worden gezet. Dit betekent: geen colonnes van motorfietsen, quads of andere gemotoriseerde voertuigen.
  • In verband met de veiligheid van berijder, begeleider en publiek is het niet meer toegestaan om met een paard of ander (rij-)dier naar het gala te komen. 
  • Voor een goede en vlotte doorloop verzoeken wij iedereen zo snel mogelijk aan te sluiten bij de optocht.
  • Bij aankomst wordt/worden de leerling(en) door portiers geholpen met het uitstappen waarna het vervoermiddel direct wegrijdt om de doorstroming te bevorderen.
  • Volg alle aanwijzingen van de politie en van het schoolpersoneel te allen tijde op, zodat alles ordelijk verloopt.
  • Ook alle normaal geldende verkeersregels dienen in acht genomen te worden.