MaS-markt op 5 juni op het Minkema College

9 april 2024

Leerlingen van het Minkema College en Kalsbeek College Woerden lopen in het 4e jaar (havo/vwo, 30 uur) of 3e jaar (mavo, 20 uur) hun Maatschappelijke Stage (MaS) bij een non-profit organisatie. Op woensdagavond 5 juni organiseert Hart voor Woerden van 19.00-21.00u op het Minkema College (aula Minkemalaan) een MaS-markt voor al die leerlingen (van het Minkema én Kalsbeek College) die volgend jaar deze stage moeten lopen.  Mas-markt

Op de markt zijn diverse non-profit organisaties aanwezig om leerlingen te informeren over hun organisatie, de stages die beschikbaar zijn en uitleg te geven over hoe zo'n stage er dan uit ziet. Mogelijk kunnen er zelfs al stagecontracten afgesloten worden! 

Leerlingen ronden hun MaS af vóór 1 juni van hun 4e schooljaar (mavo 3e schooljaar). Wanneer ze beginnen met hun MaS, dat mogen ze zelf bepalen. Diverse leerlingen doen of starten hun MaS namelijk al in de zomervakantie, door bijvoorbeeld het helpen organiseren van zomerkampen of zomeractiviteiten bij een club/vereniging in hun buurt. 

Meer informatie of vragen?

Op de website www.HartvoorWoerden.nl kun je ook voorbeelden vinden van organisaties die zijn aangesloten voor vrijwilligerswerk of maatschappelijke stages of misschien heb je al een heel ander leuk idee voor de invulling van jouw MaS. 

Wanneer je twijfelt of de organisatie wel geschikt is voor jouw maatschappelijke stage, overleg dit dan even met je mentor of mevrouw De Goeij of mail even met mas@minkema.nl

Meer info over de maatschappelijke stages vind je ook op https://www.hartvoorwoerden.nl/maatschappelijkestage

In ieder geval graag tot woensdagavond 5 juni op de MaS markt van het Minkema!