Voorwoord nieuwsbrief oktober 2022

In de kernwaarde van het Minkema verwachten we dat jij je ontwikkelt tot een zelfstandige wereldburger. In mijn eerste periode bekijk ik samen met de medewerkers hoe de ingezette onderwijsontwikkelingen tot zijn recht komen in de school en voor jou. Wat gaat goed, wat slaat aan en wat kan eventueel beter. Denk daarbij aan het 70 minuten onderwijs, de Mavo Tech en Mavo Ondernemen, maar ook het Technasium en de Discoverymodules. 

De afgelopen weken heb ik meer kennis kunnen maken. Door zowel de leerlingen als de medewerkers ben ik hartelijk ontvangen.Het is mooi om te mogen ervaren hoe ambitieus de leerlingen iedere dag onderwijs volgen en hoe betrokken en bekwaam de medewerkers zijn. Samen met hen wil ik me inzetten voor het beste onderwijs voor jou. Het doel is dat jij naast het behalen van jouwdiploma met veel ervaringen binnen en buiten de school jouw toekomst kunt gaan vormgeven.  

Ik wens je veel plezier dit schooljaar en weet: je mag me altijd aanschieten in de school als je een vraag hebt of meer wilt weten!