Wintergala havo/vwo: 21 december 2023

20 november 2023

Het is zover! Bereid je voor op een betoverende avond vol glitter en glamour, want het Minkema Wintergala voor de havo/vwo-leerlingen staat voor de deur. Markeer 21 december 2023 in je agenda, want tussen 20:00 uur en 00:00 uur gaan we los op het meest ijzige, kerstige feest van het jaar! glitter

🌬️ Thema: glitter & glamour

Trek je meest sprankelende outfit uit de kast, want 'glitter & glamour' is de dresscode van deze avond. Denk aan fonkelende sneeuwvlokken, elegante glitter outfits, en stijlvolle winterse vibes. Gasten worden verwacht in kleding die past bij dit thema, dus laat je creativiteit de vrije loop!

🎄 Kerstkaraoke: 'All I Want for Christmas'

Als kers op de taart bieden we jullie de kans om samen 'All I Want for Christmas' van Mariah Carey ten gehore te brengen. "I just want you for my own, more than you could ever know..." Laten we samen zorgen voor een onvergetelijk moment!

🎫 Kaartverkoop: 27 november - 1 december 2023

Koop je kaartje in de exclusieve online verkoopperiode tussen 27 november en 1 december 2023. Je ouders ontvangen een e-mail van WIS-collect en kunnen daar een kaartje voor je kopen. Wees er snel bij, want na 1 december zijn er geen kaarten meer beschikbaar. Vorig jaar waren er bijna 900 feestgangers en dit jaar streven we naar een nog grotere opkomst!

📜 Belangrijk: Schoolregels van toepassing

Op het feest gelden natuurlijk de bekende schoolregels. Voor wie ze vergeten is: schoolgids, blz 26. We vertrouwen erop dat alle aanwezigen zich hieraan houden, zodat we met z'n allen een veilig en feestelijk evenement kunnen beleven.

Hou de socials, posters en omroepberichten op school in de gaten voor meer informatie!

De feestcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen en we kunnen niet wachten om jullie te zien schitteren op het Wintergala. Zorg dat je erbij bent en mis het feest van het jaar niet!