Vanwege succes: nieuwe workshop Dungeons & Dragons

7 februari 2024

Er komt weer een nieuwe D&D workshop aan!  Dit keer: D&D Dungeon Master voor beginners! Zonder Dungeon Master is er natuurlijk geen D&D. Dungeon Masters vertellen en leiden het verhaal. Zij bepalen wat er gebeurt en maken de regels. Wil jij de basis leren om als Dungeon Master aan de slag te gaan of ben je al Dungeon Master en wil je meer leren? Schrijf je dan in voor deze workshop op woensdag 14 februari. Dungeons and Dragons

Over de workshop

Dungeons & Dragons (D&D) is een tabletop rollenspel. Hierin maak jij je eigen personage (elf, dwerg, ork, etc) die een verhaal doorloopt. Met dobbelstenen bepaal jij wat je personage kan. De workshop op woensdag 14 februari van 15.00 - 17.00 uur is voor elke leerling van alle klassen van havo en vwo die dan geen andere activiteit hebben. Er zitten geen kosten aan verbonden. Heb je les het 6de uur? Vraag dan aan je vakdocent of je die les mag missen voor een keer.

Inschrijven

De deadline om je in te schrijven is maandag 12 februari. Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Na de sluiting van de inschrijvingen zal je via mail te horen krijgen of je de workshop kunt volgen. Voor vragen kan je mailen naar mevrouw Van Eer.

Aanmelden