Open Technasiumdag op 15 februari 2024

29 januari 2024

Zit je in groep 8 en heb je gehoord van ons Technasium? Denk je dat dit levensechte onderwijs, waarbij je je samen met je groepje verdiept in de wereld van techniek, misschien wel bij jou past? Kom dan een kijkje nemen op de Open Technasiummiddag op donderdag 15 februari 2024. Om ervoor te zorgen dat iedereen een goede indruk krijgt en er voldoende tijd is om rond te kijken, vragen te stellen en informatie te verzamelen, hebben we de middag ingedeeld in tijdslots. Het totale programma duurt circa 1 uur.

Programma

In onze MakerSpace op onze locatie aan de Steinhagenseweg gaan wij ons uiterste best doen om het Technasiumgevoel aan je over te brengen.

Er is op donderdag 15 februari 2024 een Open Technasiumdag voor leerlingen uit groep 8 én ouders. Je kunt korte presentaties bijwonen bijvoorbeeld over het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O), de rol van de opdrachtgever, projecten die gedaan zijn en de toelatingsprocedure. Er zijn veel Technasiumleerlingen aanwezig aan wie jij vragen kunt stellen en natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. 

 

De Open Technasium heeft al plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.


Heb je vragen? Neem contact met ons op via technator@minkema.nl.