Minkema Live: terug van weggeweest op 4 april 2024

16 januari 2024

Dit jaar is Minkema Live weer terug van weggeweest! Deze avondvullende voorstelling hoort natuurlijk echt bij het Minkema College, dus we zijn heel blij dat dit jaar de voorstelling op 4 april weer doorgaat. Tijdens Minkema Live kunnen onze havo & vwo-leerlingen hun talenten laten zien tijdens een optreden. De act kan echt van alles zijn: dans, spoken word, freerun, boxingdemo’s, dj-optreden, voordracht gedicht of….. verzin het maar! Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 26 januari! Minkema Live 2024

We zoeken naast optredens ook leerlingen die het leuk vinden om mee te helpen met de promotie (poster maken, ticketverkoop, socials plaatsen). Of vind jij het leuk om reels te maken of te vloggen? Meld je dan ook vooral aan!  Alle info kun je terug vinden in je mailbox van school.

Hulp nodig bij het bepalen van jouw act?

Elke vrijdag tijdens het 5e en 6e uur kun je in het muzieklokaal binnenlopen om even te sparren over een mogelijk optreden of advies over bijv. instrumentkeuze. Ook is er zangcoaching mogelijk . 

Scout namens Koetstock aanwezig

Tijdens Minkema Live wordt er ook gescout. De organisatie van het festival Koetstock (in Kockengen) zal aanwezig zijn om muziekacts te zoeken voor dit festival. Dus wie weet leidt jouw optreden tot een vliegende start in de muziek!