Minkema Invites: Mark Woerde op 31 januari 2024

23 januari 2024

Voor de tweede editie van Minkema Invites hebben wij Mark Woerde uitgenodigd om zijn ongelooflijk boeiende verhaal te vertellen! Mark Woerde is de bedenker van Burendag, maar zit ook achter de opsporingscampagne 'Sweetie10' tegen online sekstoerisme. Zijn doel: merken 'purpose-driven' een bijdrage laten leveren aan maatschappelijke problemen.  Mark Woerde

Deze bijzondere middag in de aula van de Minkemalaan is speciaal voor bovenbouwleerlingen (vanaf leerjaar 4) van de Minkemalaan en Steinhagenseweg. Voor leerjaar 4 havo & vwo is het een verplichte activiteit. Zit jij in leerjaar 4 vmbo of leerjaar 5 of 6 havo/vwo en wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan voor de gastenlijst. Check je schoolmail voor alle info.

Nog even de belangrijkste info op een rij:

  • Datum: woensdag 31 januari 2024
  • Locatie: aula Minkemalaan
  • Voor: alle leerlingen van het Minkema College (beide locaties), klas 4 t/m 6 (klas 4 havo/vwo verplichte activiteit)
  • Tijd: Begin 14.00 uur. Einde ongeveer 15.15 uur
  • Zonder aanmelding kom je niet binnen! 
  • Eerder de zaal verlaten is niet toegestaan. 

Over Minkema Invites

In de afgelopen jaren heeft het Minkema College meerdere ‘grote gasten’ en bekende experts ontvangen op onze mooie school. Te denken valt aan premier Mark Rutte, ruimtevaarder André Kuipers en politica Sylvana Simons. Deze inspiratiesessies organiseren wij dit schooljaar weer onder de noemer ‘Minkema Invites’. Leerlingen en docenten kunnen interessante vragen stellen, discussies voeren en/of meer geïnformeerd raken over ‘de wereld van’ deze sprekers. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde spraakmakende wetenschappers, politici of topmensen uit het bedrijfsleven.

In de eerste editie van Minkema Invites verwelkomden wij financieel-directeur Edo Keuning van FC Utrecht. Lees meer