Minkema Invites: FC Utrecht

21 september 2023

Heb je al de posters zien hangen of de  filmpjes op Instagram gezien? FC Utrecht komt woensdag 4 oktober naar het Minkema College! De financieel-operationeel directeur van FC Utrecht geeft jou die middag een uniek inkijkje in hun 'bedrijfsvoering' en in hun spannende voetbalbeleid: transfers, jeugdbeleid, marketing. Van alles komt voorbij. Hou jij van voetbal én economie? Dan wil je deze bijzondere middag niet missen! Naast de directeur komen er ook nog enkele (eredivisie)spelers mee naar onze school. FC Utrecht

Bij deze bijzondere middag in de aula van de Minkemalaan kunnen maximaal 420 leerlingen (Minkemalaan en Steinhagenseweg, klas 1 t/ m 6) aanwezig zijn. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan om een (gratis) toegangskaartje te krijgen. Komende week staat er tijdens de grote pauzes een FcU-tafeltje met kaartuitdelers in de aula van beide locaties. Even de QR-code scannen bij dit tafeltje en dan krijg je een toegangsticket. Wil jij een vraag stellen aan onze gastspreker of de voetballers? Geef deze dan door bij het FcU-tafeltje.

Nog even de belangrijkste info op een rij:

  • Datum: woensdag 4 oktober 2023
  • Locatie: aula Minkemalaan
  • Voor: alle leerlingen van het Minkema College (beide locaties), klas 1 t/m 6
  • Tijd: inloop 14.30 uur. Begin 14.45 uur. Einde ongeveer 16.15 uur
  • Zonder aanmelding of kaartje kom je niet binnen! 
  • Eerder de zaal verlaten is niet toegestaan. 

 

Deel 1 van deze middag is dus meer zakelijk/economisch en deel 2 richt zich meer op voetbal en de spelers. Wil je een fotootje maken? Hiervoor is ruimte aan het einde van de middag en graag met enig geduld. En uiteraard ben je tijdens de lezing en de verhalen voldoende rustig en aandachtig. Meedoen = leuk!

Maak kans op gratis wedstrijdkaartjes!

Kom jij deze middag in een FcU-shirt? Dan maak je grote kans op gratis wedstrijdkaartjes met gratis busvervoer :)

We kijken uit naar een leuke & leerzame middag voor economische voetbalfans! 

Over Minkema Invites

In de afgelopen jaren heeft het Minkema College meerdere ‘grote gasten’ en bekende experts ontvangen op onze mooie school. Te denken valt aan premier Mark Rutte, ruimtevaarder André Kuipers en politica Sylvana Simons. Deze inspiratiesessies gaan wij dit schooljaar weer organiseren onder de noemer ‘Minkema Invites’. Leerlingen en docenten kunnen interessante vragen stellen, discussies voeren en/of meer geïnformeerd raken over ‘de wereld van’ deze gasten. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde spraakmakende wetenschappers, politici of topmensen uit het bedrijfsleven.