Leerlingen havo/vwo halen ruim EUR 10.000,- op voor Stichting Leergeld

24 december 2023

De afgelopen weken hebben onze onderbouwleerlingen van de havo/vwo-locatie een sponsorchallenge gehouden waarbij zij zich tijdens de LO-les hebben ingezet voor Stichting Leergeld Groene Hart. Tijdens de LO-les deden zij allerlei sportieve challenges en daarvoor hadden zij sponsoren gezocht die hen steunden. Tijdens het Wintergala op donderdag 21 december jl. werd de opbrengst bekend gemaakt en overhandigd aan Stichting Leergeld Groene Hart: ruim EUR 10.000,- ! Opbrengst sponsorchallge

Over Stichting Leergeld Groene Hart

Stichting Leergeld Groene Hart zet zich in voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen in de gemeenten Woerden, Montfoort, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk. Deze kinderen dreigen buiten de boot te vallen omdat er niet genoeg geld is voor binnen- en buitenschoolse activiteiten. Haar missie is dat elk kind kan meedoen. Want nu meedoen is later meetellen in de maatschappij!

De stichting richt zich op kinderen tussen 4 en 18 jaar oud. Bijvoorbeeld door schoolspullen, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging te betalen. Zij biedt de kinderen een opstapje, waardoor ze toch deel kunnen nemen, kennis kunnen opdoen en vaardigheden kunnen ontwikkelen.