Kennismakingsmiddag nieuwe bruggers

24 juni 2024

Volgend schooljaar beginnen bijna 450 nieuwe bruggers op het Minkema College! Wij kijken enorm uit naar jullie komst! Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Daar beginnen we al mee op woensdag 26 juni. Die dag is er ’s middags om 14.30 uur een kennismaking met je toekomstige mentor/mentrix en klasgenoten.  Welkom

Ontvangst

Je fiets zet je 26 juni in de stalling bij de school. Vergeet niet om je fiets op slot te zetten. Er zijn vanaf 14.15 uur genoeg mensen om je de weg te wijzen. Eerder hoef je er niet te zijn.   

Middagprogramma havo/vwo - Minkemalaan

De mentor neemt jullie, samen met de mentorassistenten uit de 5e klas, mee naar een lokaal voor de eerste kennismaking. Je krijgt daar natuurlijk het een en ander te horen over het begin van het nieuwe schooljaar. Ook leer je die middag het gebouw beter kennen. Het is handig om een pen mee te nemen. Deze eerste ’Minkemales’ is na ongeveer 1,5 uur (rond 16.00 uur) afgelopen.

Middagprogramma vmbo - Steinhagenseweg

De mentor neemt jullie mee naar een lokaal voor de eerste kennismaking. Je krijgt daar natuurlijk het een en ander te horen over het begin van het nieuwe schooljaar. Ook leer je die middag het gebouw beter kennen. Het is handig om een goed gevulde etui mee te nemen. Deze eerste ’Steinles’ is na ongeveer 1,5 uur (rond 16.00 uur) afgelopen

Ben je erbij?

We hopen natuurlijk dat je erbij kunt zijn. Als dat niet zo is, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We sturen je dan een uitnodiging voor een week later.

Heel veel plezier!