Eindfeest havo/vwo op 27 juni!

30 mei 2023

Op dinsdag 27 juni is het laatste feest van dit schooljaar voor alle leerlingen van onze havo/vwo-locatie. Het thema is: Minkema on the beach! Eindfeest 2023 havo/vwo

Na het daverende succes van het Wintergala 2022, kijkt de feestcommissie uit naar het eindfeest van dit schooljaar voor alle leerlingen van de havo/vwo-locatie! Op dinsdag 27 juni 2023 opent de locatie Minkemalaan haar deuren om 20:00 uur. De deuren sluiten om 21:00 uur. Zorg dat je voor die tijd binnen bent! Voor onderbouwleerlingen is het feest afgelopen om middernacht (00:00 uur). Wil een onderbouwleerling eerder naar huis dan deze eindtijd, dan moet hij/zij worden opgehaald. Met de bovenbouwleerlingen feesten we na middernacht nog een uurtje door (tot 01:00 uur). 

Minkema on the beach

Het thema van het eindfeest is 'Minkema on the beach'. Trek je zomerse kleding aan en maak je klaar voor plezier! Naast onze 'huis-DJ's' hebben we ook artiesten geboekt (mede mogelijk gemaakt door het NPO budget). 

  • Vier stages met verschillende muziek en meerdere DJ's!!
  • Radio 538 DJ's on Tour komen draaien!
  • Een photobooth, silent disco battle en casino

    Koop nu jouw kaartje!

    De online kaartverkoop eindigt op 14 juni 2023. Daarna is het vanwege organisatorische redenen helaas niet meer mogelijk om een kaartje te kopen. Iedere leerling die naar het eindfeest wil, moet in het bezit zijn van een kaartje. Je regelt een kaartje via WIS Collect. De aanschaf van kaartjes voor het eindfeest valt onder de vrijwillige ouderbijdrage. Dit betekent dat jouw ouders niet verplicht zijn om te betalen. Mocht blijken dat er te weinig geld is opgehaald, dan kan het Minkema College ervoor kiezen om het eindfeest vanuit kostenoverweging niet door te laten gaan. De ouders/verzorgers die betaald hebben, krijgen hun geld dan uiteraard terug.

    Consumptiemuntjes

    Verder geven wij jouw ouder(s)/verzorger(s) ook de mogelijkheid om alvast vooraf 5 consumptiemunten aan te schaffen via WIS Collect. Een muntje voor het feest kost €1,-. De muntjes zijn alleen te gebruiken op het eindfeest op dinsdag 27 juni 2023.

    Hou de komende tijd alle informatie over het eindfeest goed in de gaten om de plannen van de feestcommissie voor dit eindfeest te volgen!