Campusdag U-Talent havo/vwo (onderbouw)

18 september 2023

Wat gebeurt er met plastic in de oceaan? Hoe ziet Nederland eruit in de 22e eeuw en hoe maken we ons land toekomstbestendig? Waarom slapen wij eigenlijk? Hebben pubers een ander dag-nacht ritme dan volwassenen? Spreken deze vragen je aan en zou je je verder willen verdiepen in een van deze onderwerpen? Dan is een U-Talent Campusdag misschien iets voor jou. Campusdag

Aanbod

 

Deze modules worden georganiseerd door de Universiteit van Utrecht. Je gaat vanuit verschillende invalshoeken de onderwerpen bestuderen. Daarnaast doe je onderzoek en je leert hoe je deze gegevens kunt analyseren. In de modules voer je een voorbereidende opdracht uit. Ook ga je een dag naar de campus van de Universiteit van Utrecht waar je een interactief programma volgt om het onderwerp verder te bestuderen.

Aanmelden

De campusdag vinden plaats op 13 of 21 november. De dagen vinden dus tijdens schooltijden plaats. Deelname aan deze programma's is gratis, maar zorg wel zelf voor een lunchpakket en een OV-chipkaart. Je gaat zelfstandig naar de campus.

Geef je uiterlijk donderdag 5 oktober op door een mailtje te sturen naar talentcoordinator@minkema.nl. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken! Bij teveel aanmeldingen zal geloot worden.