Boeken bestellen 2023-2024

6 juli 2023

Wat moet je doen om volgend schooljaar met de goede boeken in de klas te zitten? We hebben even alles helder voor je op een rijtje gezet! Boeken

Als je vóór 14 juli 2023 bestelt, worden de boeken voor de eerste schooldag geleverd. Bestelt u de leermiddelen na 14 juli, dan kunnen wij niet garanderen dat de levering plaatsvindt vóór de eerste schooldag.

  • Het Minkema College werkt voor het leermiddelenpakket samen met de leverancier OsingaDeJong.
  • Nieuwe leerlingen bestellen zélf het leermiddelenpakket voor het volgende schooljaar op de bestelsite www.mijnleermiddelen.nl. Begin juli heeft OsingadeJong een e-mail met bestelinstructies gestuurd.
  • Leerlingen die vorig jaar ook hun leermiddelenpakket bij OsingadeJong hebben besteld, kunnen inloggen  op hun eigen leerlingomgeving via de ELO (onderdeel van Magister)  of via www.mijnleermiddelen.nl. Alle relevante gegevens zijn hier al bekend. Begin juli verstuurt OsingadeJong hierover een e-mail met aanvullende informatie.
  • Het verplichte deel staat vast en je hoeft, indien van toepassing, alleen keuzevakken te kiezen.

 

Op de site van www.mijnleermiddelen.nl vind je alle informatie. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen via het contactformulier op www.mijnleermiddelen.nl.

Instructie bestellen leermiddelen

Op www.mijnleermiddelen.nl vind je de stappen die nodig zijn om de leermiddelen te bestellen. Ook hiervoor is een instructiefilmpje beschikbaar: