Kom je in onze basis/kaderklas, dan krijg je les op twee niveaus en word je zo lang mogelijk breed gevormd. Dat betekent dat je veel verschillende dingen doet en leert. Welk diploma je na vier jaar haalt, hangt af van je resultaten en inzet in de jaren bij ons op school. De keuze voor een diploma op een bepaald niveau wordt dus nog even uitgesteld. Dit geeft kansen! We maken aan het begin van het schooljaar een persoonlijk plan voor jou en we houden goed in de gaten of je de doelen die daarin staan, kunt behalen.

Centraal binnen onze basis- & kaderopleidingen staat het brede profiel Economie & Ondernemen. In dit profiel word je opgeleid voor het ondernemerschap: het zelf een bedrijf starten of succesvol zijn binnen een bedrijf, een winkel goed draaiende houden of de organisatie bekendheid geven in de markt. Hiervoor zijn verschillende vaardigheden nodig waar op school veel aandacht voor is.

Maar liefst 11 keuzevakken om te ontdekken waar jouw passie ligt

In het derde jaar kun je kiezen uit een brede variatie van maar liefst 11 keuzevakken, zodat jij kunt proeven van opleidingen die het mbo straks biedt. Je kunt van de verschillende vmbo-profielen die er zijn vakken kiezen die jou leuk lijken. Zo kun je nog alle kanten op! 

Meer over de keuzevakken

Doorstroomschema

 Bekijk in het doorstroomschema wat de mogelijkheden zijn om op te stromen of door te stromen.