Open dag

Wat kun je zoal doen tijdens de open dag?

Doe mee!

Tijdens de dag kun je voorbeeldlessen volgen of mee doen aan allerlei activiteiten in de lokalen van de verschillende vakken.

Lekker sportief!

In de gymzaal kun je deelnemen aan sportieve activiteiten. Er staan bijvoorbeeld gymtoestellen klaar en door onze leerlingen worden demonstraties gegeven. 

Hallo! Wie ben jij?

Uiteraard kun je een praatje maken met één van onze leerlingen en docenten! Zij lopen door het gebouw en vinden het heel leuk om jou meer te vertellen over onze school. 

Check dit dan!

Onze school biedt heel veel extra activiteiten buiten de gewone lessen. Denk aan dans, muziek, toneel of debat. Kom gerust kijken bij één van de presentaties van deze talentlessen!

Minkema Discovery

Op de havo/vwo-locatie bieden we 5 talentstromen: Discover Tech, Discover Arts, Discover Nature, Discover Society en Discover Classics. Kom langs bij het speciale Discovery-plein!

Vier mavo's

Je kunt op onze vmbo-locatie kiezen uit 4 mavo-stromen: Mavo Tech, Mavo Klassiek, Mavo Ondernemen en Mavo/havo (havo in 6 jaar). In de MakerSpace vind je tijdens de open dag alle informatie.

Pak de bus!

Onze beide locaties hebben op 25 januari Open Dag. Jullie zijn van harte welkom om overal een kijkje te nemen. De hele dag rijdt er een bijzondere bus heen en weer tussen onze twee schoolgebouwen.

Bereikbaarheid

De parkeergelegenheid rondom de school is beperkt. We raden daarom aan om per fiets of OV te komen. De locatie Minkemalaan ligt op 5 minuten lopen van het station Woerden en de locatie Steinhagenseweg op circa 15 minuten.

Voor een bezoek aan de Minkemalaan kan de auto eventueel ook geparkeerd worden tegenover de bowlingbaan aan de Polanerbaan. Voor de Steinhagenseweg bieden de parkeerplaatsen bij winkelcentrum Snel en Polanen nog mogelijkheden.