Open dag

Wat kun je zoal doen tijdens de open dag?

Doe mee!

Tijdens de dag kun je voorbeeldlessen volgen of mee doen aan allerlei activiteiten in de lokalen van de verschillende vakken.

Lekker sportief!

In de gymzaal kun je deelnemen aan sportieve activiteiten. Er staan bijvoorbeeld gymtoestellen klaar en door onze leerlingen worden demonstraties gegeven. 

Hallo! Wie ben jij?

Uiteraard kun je een praatje maken met één van onze leerlingen en docenten! Zij lopen door het gebouw en vinden het heel leuk om jou meer te vertellen over onze school. 

Check dit dan!

Onze school biedt heel veel extra activiteiten buiten de gewone lessen. Denk aan dans, muziek, toneel of debat. Kom gerust kijken bij één van de presentaties van deze talentlessen!

Bereikbaarheid

De parkeergelegenheid rondom de school is beperkt is. We raden daarom aan om per fiets of OV te komen. De locatie Minkemalaan ligt op 5 minuten lopen van het Woerden station en de locatie Steinhagenseweg op circa 15 minuten.

Voor een bezoek aan de Minkemalaan kan de auto eventueel ook geparkeerd worden tegenover de bowlingbaan aan de Polanerbaan. Voor de Steinhagenseweg bieden de parkeerplaatsen bij winkelcentrum Snel en Polanen nog mogelijkheden.