Open dag

Het Minkema College. Jouw toekomst vraagt erom.

Op zaterdag 19 januari van 9.00 - 14.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met onze school tijdens de open dag.

Zowel onze locatie aan de Minkemalaan (havo, atheneum, gymnasium) als aan de Steinhagenseweg (vmbo, mavo/havo) zetten de deuren wagenwijd open zodat jij sfeer kunt proeven, leerlingen en docenten ontmoeten en natuurlijk bij verschillende vakken kunt kijken. Iedereen is welkom bij het Minkema College! Er is geen loting.

Wat kun je zoal doen tijdens de open dag?

Doe mee!

Tijdens de dag kun je voorbeeldlessen volgen of mee doen aan allerlei activiteiten in de lokalen van de verschillende vakken.

Lekker sportief!

In de gymzaal kun je deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten. Er staan bijvoorbeeld allerlei gymtoestellen klaar en door onze leerlingen worden demonstraties gegeven. 

Hallo! Wie ben jij?

Uiteraard kun je een praatje maken met één van onze leerlingen en docenten! Zij lopen door het gebouw en vinden het heel leuk om jou meer te vertellen over onze school. 

Check dit dan!

Onze school biedt heel veel extra activiteiten buiten de gewone lessen. Denk aan dans, muziek, toneel of debat. Kom gerust kijken bij één van de presentaties van deze talentlessen!

Pak de bus naar onze andere locatie!

Twijfel je nog over welk advies je gaat krijgen en op welke locatie van onze school je straks naar school kunt gaan? Geen probleem! Je kunt vandaag op beide locaties gaan kijken. Er rijdt de hele dag een echte Amerikaanse schoolbus. Stap in en maak kennis met het hele Minkema College!

Ook leuk: onze locatie aan de Steinhagenseweg is verbouwd! Er is een nieuwe aula en een MakerSpace. Dus ben je nieuwsgierig? Kom gerust even kijken.

Vertrektijden van de bus

Vanaf Steinhagenseweg naar Minkemalaan Van Minkemalaan naar Steinhagenseweg
Vertrek 10.30 uur Vertrek 11.00 uur (meet-and-greet met Arjan van der Wart)
Vertrek 11.30 uur Vertrek 12.00 uur
Vertrek 12.30 uur (meet-and-greet met Arjan van der Wart) Vertrek 13.00 uur

Bereikbaarheid

De parkeergelegenheid rondom de school is beperkt is. We raden daarom aan om per fiets of OV te komen. De locatie Minkemalaan ligt op 5 minuten lopen van het Woerden station en de locatie Steinhagenseweg op circa 15 minuten.

Voor een bezoek aan de Minkemalaan kan de auto eventueel ook geparkeerd worden tegenover de bowlingbaan aan de Polanerbaan. Voor de Steinhagenseweg bieden de parkeerplaatsen bij winkelcentrum Snel en Polanen nog mogelijkheden.