Diploma-uitreikingen op 8 en 9 juli 2024

27 juni 2024

Op maandag 8 juli (havo & vwo) en dinsdag 9 juli (vmbo, mavo) reiken we de diploma's uit aan al onze geslaagde leerlingen! Hier maken we uiteraard een bijzonder moment van. diploma

Programma havo & vwo

Als eerste zijn op maandag 8 juli onze geslaagde havo-leerlingen aan de beurt. We zien jullie graag om uiterlijk 14.30 uur op school. Om 14.45 uur begint de officiële diploma-uitreiking. Om 19.00 uur zijn de leerlingen van het vwo (atheneum en gymnasium) aan de beurt. We zien de jullie graag om uiterlijk 18.45 uur op school.

Omdat we dit jaar erg veel examenkandidaten hebben, kan iedere leerling maximaal 2 genodigden meenemen naar de uitreiking.

Alle diploma-uitreikingen starten met een plenaire opening in de aula, aansluitend worden alle leerlingen persoonlijk toegesproken door hun mentor. Dit gebeurt in lokalen. De lokalenindeling tref je bij de ingang van de aula. Na afloop van de uitreikingen is er gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje in de aula.

Programma vmbo

Op 9 juli nodigen we allereerste de geslaagde basis- en kaderleerlingen uit om hun diploma op te komen halen. De inloop is vanaf 16.45 uur en het programma start om 17.00 uur in de aula/kantine. Onze mavo-leerlingen zien we vervolgens daarna voor hun feestelijke moment in de aula/kantine (inloop vanaf 19.30 uur, start programma om 19.45 uur)

Na het centrale gedeelte in de kantine worden de diploma’s per klas uitgereikt in aanwezigheid van je eigen mentor en mentorklas. Per geslaagde leerling gaan we uit van ongeveer drie gasten. Mocht je graag meer mensen mee willen nemen, dan kun je dat met je mentor overleggen. Dit in verband met de beschikbare ruimte. De auto kan op de parkeerplaats geparkeerd worden.