Programma Steinhagenseweg open dag 25 januari

Op deze open dag van de vmbo, mavo/havo-locatie van het Minkema College hebben we de volgende onderdelen op het programma staan:

  • Presentatie over het vmbo in de nieuwe aula
  • Informatie over o.a. de brugklas in het OLC (Open Leer Centrum)
  • Op de 2e t/m 4e verdieping: vak presentaties
  • In de nieuwe MakerSpace: Mavo Ondernemen, Mavo Tech, Mavo Klassiek en mavo/havo

Algemene presentatie vmbo Minkema College

Wij vertellen jullie graag over onze school en de diverse opleidingen in de nieuwe aula 

om 09.15 uur / 10.00 uur / 11.00 uur / 12.00 uur / 13.00 uur

Open lesmiddag op woensdag 12 februari

Heb je kennis gemaakt met de school en wil je graag een keer een proefles volgen om er zeker van te zijn dat je de juiste middelbare school kiest? Meld je dan op 25 januari in het OLC direct aan voor de open lesmiddag op woensdag 12 februari. Je kunt je ook online aanmelden.

Minkema Talks

In het OLC kun je een Minkema Talk bijwonen van één van onze leerlingen. Zij vertellen in een korte presentatie over een bijzondere activiteit waaraan zij hebben deelgenomen binnen school of op welke manier zij iets doen voor de school zoals de leerlingenraad.

 

Drone demonstratie

Steeds meer worden drones gebruikt in het dagelijks leven. Wil je meer weten over drones en ze zien vliegen? Ga dan naar lokaal 018 bij de MakerSpace voor een demonstratie. Onze leerlingen zijn actief met de drones en misschien kun je er zelf een besturen en laten vliegen!

Drone besturen

Lekker actief in de gymzaal

Sport en bewegen is essentieel voor jongeren. Het zorgt voor een betere gezondheid, fitheid en zelfvertrouwen bij leerlingen. Ook is het bevorderlijk voor de persoonlijke ontwikkeling: leerlingen leren samenwerken, doelen stellen en werken in de les aan hun mentale en fysieke weerbaarheid. Kom kijken in de gymzaal en doe zelf lekker mee!

Profiel Economie en Ondernemen op de 4e verdieping

Bij basis en kader kies je het profiel Economie en Ondernemen. Maak kennis met dit profiel op de 4e verdieping in lokalen 430, 432 en 434.