Open Lesmiddag op 20 november

Zit je in groep 8 en wil je (zeker) weten of het Minkema College voor jou een geschikte middelbare school is? Op woensdagmiddag 20 november 2019 kun je op onze school voorbeeldlessen volgen. Op die manier maak je alvast kennis met onze school, docenten én leerlingen.

De inschrijving voor de open lesmiddag is geopend! Bekijk hieronder het programma en meld je aan. Wees er snel bij, want vol=vol. Je kunt 2 lessen uitkiezen. Staat een les er niet meer bij op het inschrijfformulier dan betekent dit dat deze helaas vol is. Kies dan een andere les uit.

Programma Open Lesmiddag 

Verwacht je een vmbo-advies, mavo of mavo/havo advies? Dan ben je van harte welkom om deel te namen aan de Open Lesmiddag van onze vmbo-locatie aan de Steinhagenseweg. Krijg je waarschijnlijk een havo of vwo-advies? Kom naar dan de voorbeeldlessen van onze havo/vwo-locatie aan de Minkemalaan. 

Je kunt kiezen uit de volgende voorbeeldlessen: 

vmbo, mavo / havo havo, atheneum, gymnasium
Engels Cambridge English Masterclass
Sport Geschiedenis
Biologie Kunst
Wiskunde Sport
Frans Wetenschap & Techniek
Geschiedenis Frans
Dans Wiskunde
Mavo Tech Biologie
Economie en Ondernemen Latijn
Fiets- en Scootertechniek Muziek
Mode & Design Nederlands
Fotografie Aardrijkskunde

 

Aanmelden voor deze open lesmiddag is niet meer mogelijk. Heb je deze open lesmiddag gemist en wil je graag alsnog kennis maken met onze school? Dat kan! Kom dan naar de open dag op zaterdag 25 januari.

Meer informatie over de open dag