Zit je in 5v of 6v (NG/NT-profiel)? Schrijf je in voor masterclass U-Talent!

8 september 2021

Ben jij nieuwsgierig van aard? Vind je het leuk je te verdiepen in een onderwerp wat niet op school behandeld wordt? Of wil je kennis maken met het onderwijs zoals dat op de universiteit gegeven wordt? Geef je dan op voor één van de U-Talent Masterclasses! Het schooljaar bij U-Talent is verdeeld in vier blokken. In blok 1 is er nog maar een beperkt aantal activiteiten: alleen voor leerlingen uit 5v en 6v met een NG en/of NT profiel. In blok 2 t/m 4 zullen er veel meer mogelijkheden zijn.  U-talent

Masterclasses voor 5v en 6v

De masterclasses in blok 1 zijn dus specifiek voor leerlingen uit 5 vwo en 6 vwo met een NG en/of NT profiel. Drie van deze masterclasses zijn voor leerlingen met (grote) interesse in natuurkundige onderwerpen en twee voor leerlingen met (grote) interesse in biologie en/of scheikunde.

 

De masterclasses zijn gratis. Over het algemeen zijn er meer aanmeldingen dan plekken, dus helaas kan niet altijd iedereen geplaatst worden. Vooral de “biologie”-onderwerpen zijn erg populair. Je kunt en mag je aanmelden voor meer dan één masterclass. Als je er slechts één wilt volgen, maar je je voor meer aanmeldt om meer kans te maken, geef dat dan aan.

Check alsjeblieft goed of je daadwerkelijk kunt op de datum dat de masterclass plaatsvindt. Het zou zonde zijn als je een plekje krijgt, maar vervolgens helemaal niet kan, terwijl iemand anders ook had willen gaan én wel had gekund.

Houd er rekening mee dat je voor de meeste masterclasses een voorbereidende opdracht moet maken, die zo'n één tot vier uur tijd van je vraagt.

Tijdens de masterclass zelf ben je uiteraard vrijgesteld van de lessen op school. De meeste masterclasses vinden op de campus plaats. Je dient zelf voor vervoer te zorgen en voor een lunchpakketje. 

Aanmelden t/m 16 september

Zit je in 5v of 6v en vind je het leuk om (één van) deze masterclass te volgen? Check dan je schoolmail met de aanmeldlink. Aanmelden kan t/m donderdag 16 september.
 

Over U-Talent

Het Minkema College is sinds schooljaar 2019-2020 partnerschool van U-Talent. Dat betekent dat leerlingen over het algemeen gratis kunnen deelnemen aan de U-Talent activiteiten. Meer informatie.