Wie is de Masked Reader?

11 maart 2023

Wegens groot succes vorig jaar organiseert de mediatheek havo/vwo ook nu weer in de boekenweek (11 tot en met 19 maart) 'De Masked Reader'. Elke schooldag komt er een filmpje online waarin één van onze medewerkers vermomd een stukje voorleest. Vervolgens is het aan onze leerlingen om te raden wie dit is én uit welk boek degene leest! Elke dag is er een mooie prijs te winnen. Masked Reader

Raad jij de Masked Reader?

Maar liefst acht Masked Readers doen mee aan deze leuke challenge voor de leerlingen. Als je na het beluisteren van het voorleesfragment denkt te weten welke medewerker van school dit is én uit welk boek hij of zij iets heeft gelezen, lever dan het antwoord in bij de Mediatheek havo/vwo. Elke dag trekken we uit de juiste inzendingen één winnaar en die wint een cadeaubon van €15,-. De filmpjes verschijnen elke dag op onze socials of je kunt ze bekijken op de speciale laptop in de mediatheek.

“Een themahoek in de mediatheek of een gastlezer in de les. We proberen als school op verschillende manier de leerlingen enthousiast te krijgen voor het lezen van een boek. Vorig jaar bleek De Masked Reader een ontzettend leuke challenge - voor zowel de deelnemende collega’s als de leerlingen - dus dit jaar gaan we de kijkers hopelijk weer verrassen!” - Anita van de Staaij (mediathecaris havo/vwo)