Wendag leerjaar 2 tot en met 4 vmbo

1 september 2021

Om je (nieuwe) klasgenoten goed te leren kennen, organiseren we op vrijdag 3 september een wendag voor leerjaar 2 t/m 4 vmbo. Op deze dag organiseert Kuvo allerlei creatieve activiteiten! Check het programma van jouw leerjaar. Veel plezier! Bamboestiek

Leerjaar 2

Theater

Tijdens deze activiteit gaan de leerlingen aan de slag met verschillende theateroefeningen. Denk hierbij aan improvisatie, vrij bewegen en samen in een veilige omgeving aan groepsvorming werken.

Muziekproductie

Bij deze activiteit ga je op ontdekkingstocht in de wereld van het digitaal muziek maken. Je leert hoe je een tablet kunt gebruiken als veelzijdig muziekinstrument om je eigen beats, loops en melodieën te maken.

Spoken Word

Bij deze activiteit leer je met woorden een indrukwekkende performance neer te zetten. Via oefeningen, mindmaps en associaties ga je jouw eigen woordenkunst maken.

Leerjaar 3

Bamboestiek

Bamboestiek is een kunstvorm waarbij er van bamboestokken en elastiek de mooiste creaties worden gemaakt. De materialen verklaren al een beetje waar de naam vandaan komt, bamboe + (ela)stieken.

Projection Mapping – Light Up Collective

Tijdens de activiteit Projection mapping komt de lichtkunstenaar in je los. Met behulp van een tekenpad, een donkere ruimte ga je aan de slag om jouw lichtkunstwerk te projecteren in de omgeving.

Leerjaar 4

Graffiti

Graffiti is een kunstvorm die je maakt met spuitbussen of andere materialen, vaak in de publieke ruimte, zoals buiten op een muur. In deze workshop leer je hoe je met spuitbussen een ‘piece’ maakt. Samen met je groep maken jullie een groot kunstwerk op een plaat van 12mx2m die daarna in de school tentoongesteld.