Vertrek directeur Arjan van der Wart bij het Minkema College

10 mei 2022

Hierbij informeren wij je dat onze directeur Onderwijs Arjan van der Wart per 1 augustus 2022 een nieuwe uitdaging aangaat als rector/bestuurder bij Krimpenerwaard College in Krimpen aan den IJssel. Dat betekent dat hij na dit schooljaar het Minkema College zal verlaten. Arjan

Het Minkema College heeft grote waardering voor de inzet van Arjan en betreurt zijn vertrek, maar wenst hem alle succes in zijn nieuwe baan. De afgelopen drie jaar zijn er onder zijn leiding mooie veranderingen doorgevoerd op het Minkema College. De school staat er heel goed voor. We hebben een solide schoolplan (tot 2025) waarin onze ambities duidelijk zijn beschreven. We verwachten op korte termijn het officiële bericht dat we volgend schooljaar een Technasium kunnen aanbieden, alle opleidingen hebben prachtige slagingspercentages en we mogen ons verheugen in mooie aanmeldingscijfers. Tezamen met een professioneel, onderwijskundig sterk en enthousiast team heeft Arjan elke dag met veel plezier een bijdrage geleverd aan het leerproces van de leerlingen. 

Arjan blijft tot 1 augustus a.s. als directeur Onderwijs werkzaam op het Minkema College. Het bestuur heeft het proces om te komen tot een goede opvolger voor Arjan in gang gezet . We verwachten dat we dit traject voor de zomervakantie hebben afgerond.