Unieke kans voor 4/5 havo en 5/6 vwo: Hannover Messe Challenge

20 februari 2020

Als U-Talent connectieschool mogen we 2 leerlingen gratis naar de tweedaagse Hannover Messe Challenge in Duitsland laten gaan. De Hannover Challenge vindt plaats op maandag 20 en dinsdag 21 april en is een uniek tweedaags evenement om kennis te maken met de technologie van de toekomst. Aan dit evenement kunnen 750 4/5 havo- en 5/6 vwo-leerlingen uit heel Nederland deelnemen. En jij kunt hier dus bij zijn! Hannover Challenge

Aanmelden tot uiterlijk 27 februari

Heb jij interesse in wetenschap en techniek? Ben je benieuwd wat je hiermee in de toekomst zou kunnen doen? Zit je in 4/5  havo of 5/6 vwo? Vinden je ouders het ook prima als je twee dagen van huis weg bent (onder begeleiding van U-Talent docenten)? Geef je zo snel mogelijk op via een mail naar de talentcoördinator mevrouw Lieke Faber. Doe dit uiterlijk 27 februari. 

Zit je in 4 vwo, maar lijkt dit je een geweldige mogelijkheid? Geef je dan toch op, je komt dan op de reservelijst.

Programma

Dag 1 vindt plaats op de Universiteit Twente, waar je ook overnacht op de campus. Op dag 2 vertrek je naar de Hannover Messe in Duitsland: de grootste innovatie- en technologiebeurs van de wereld, met 5.000 bedrijven uit 70 landen.

Voor meer informatie:

https://u-talent.nl/activiteit/hannover-messe-challenge/ en https://www.utwente.nl/hannover-messe-challenge/

Check de aftermovie van vorig jaar