Terugblik schooljaar 2018-2019

19 juli 2019

Het schooljaar 2018-2019 zit er op. Vandaag hebben onze leerlingen hun rapport opgehaald en beginnen zij aan een welverdiende vakantie. We kunnen terugkijken op een zeer bijzonder jaar, dat begon met een spectaculaire opening van ons jubileumjaar op 1 oktober door wethouder Becht. Terugblik

10 bijzondere maanden

De maanden daarna stond er telkens een thema centraal dat aansluit bij ons onderwijs, zoals 'de maand van de aarde', 'de maand van wetenschap' en 'de maand van innovatie'. In die maanden hebben bijzondere activiteiten plaatsgevonden en heeft onze school bezoek gehad van o.a. minister Slob, columnist Özcan Akyol en astronaut André Kuipers. Aanstaande september sluiten we het jubileumjaar af met -  hoe kan het ook anders - 'de maand van feest'.

Mooie resultaten en betrokken leerlingen

Naast deze bijzondere festiviteiten kijken wij ook met veel plezier terug op goede eindexamenresultaten, de komst van onze nieuwe directeur onderwijs, de verbouwing van onze vmbo-locatie en het winnen van een award voor onze website.

Maar bovenal zijn wij trots op onze leerlingen! Zij hebben afgelopen schooljaar weer het beste uit zichzelf gehaald, hebben zich betrokken burgers getoond bij o.a. de klimaatstaking en de goede doelen-acties en zij mogen trots zijn op hun resultaten.

Ik wens u een fijne vakantie! 

Groet, namens het Minkema College

Henk Heethuis
Bestuurder