Terugblik Minkema Talkshow

12 november 2020

Omdat we voorzien dat er dit jaar geen gelegenheid is voor ouders van groep 7 & 8 om onze school fysiek te bezoeken, hebben we hun op 29 oktober en 11 november een digitaal inkijkje gegeven door middel van een Minkema Talkshow! Met medewerking van een aantal leerlingen & collega’s werd het een gevarieerde talkshow waarin diverse aspecten van ons onderwijs de revue passeerden. Gesprekken werden afgewisseld met filmopnames van diverse schoolactiviteiten, waaronder ook een vlog van een brugklasleerling.  webinar

Bijna 1.000 mensen hebben zich voor deze twee Talkshow-avonden aangemeld!

Tijdens de uitzending konden de kijkers vragen stellen via een livechat en ook daar is veelvuldig gebruik van gemaakt. Na afloop hebben we diverse complimenten gekregen van ouders, wat natuurlijk erg fijn is. Uit de enquête die nagestuurd is, blijkt ook dat het initiatief gewaardeerd is: beide shows kregen een 7,7 gemiddeld als rapportcijfer.

Wie reden had om persoonlijk contact te leggen met de school, bijvoorbeeld omdat de talkshow qua inhoud vrij algemeen was en er specifieke vragen leven voor het kind, heeft in de talkshow een ingang kunnen vinden voor nader contact met een medewerker van de school.

Uitzending gemist?

Heeft u de Minkema Talkshows helaas gemist? Kijk dan nu de Talkshow terug.