Teams klas 1g en 1ac winnen Escaperoom

30 oktober 2018

Een team uit klas 1ac van de Minkemalaan en uit klas 1g van de Steinhagenseweg zijn de grote winnaars van de Escaperoom. Zij hebben het beste én het snelst alle opdrachten opgelost en het juiste antwoord gegeven. Gefeliciteerd! Als prijs kregen alle leden van de winnende teams een bioscoopbon. Winnaars Escaperoom

Het raadsel van professor Mauritius Inkema

In de Escaperoom konden de leerlingen hun skills op het gebied van puzzelen en raadsels laten zien. Met een team van max. 6 personen uit de klas gingen de brugklassers de uitdaging aan. Zij lieten zich opsluiten in de Escaperoom om alle raadsels op te lossen. Samenwerken, out-of-the-box-denken, cryptisch denken.... Al deze vaardigheden kwamen van pas. 

100 jaar Minkema - 10 thema's

De Escaperoom is één van de activiteiten van de maand van de geschiedenis behorende bij het jubileumjaar van het Minkema College. Tien maanden lang viert de school dat hij op 4 september 2019 honderd jaar bestaat. Elke maand staat er een thema centraal en binnen dat thema worden diverse activititeiten georganiseerd voor onze leerlingen, medewerkers, ouders, maar ook basisscholen en de omgeving van de school.

Lees alles over het jubileumjaar van het Minkema College.