Spelers van Minkema Boulevard stellen zich voor

2 april 2019

Dit jaar wordt Minkema Boulevard voor de 15e keer op het podium gebracht. De leerlingen spelen het stuk "Dilemma?" op 3 en 4 april. Minkema Boulevard is een project voor en door leerlingen van het vmbo van het Minkema College aan de Steinhagenseweg. Minkema Boulevard

Kaartverkoop

De verkoop van de toegangskaarten loopt via de receptie van de locatie aan de Steinhagenseweg. De kaartjes kosten €5,00.- Kaartjes kun je direct kopen bij de receptie of telefonisch reserveren via de receptie (0348 484 150).

De repetities zijn inmiddels begonnen en de spelers maken zich op voor de rol van hun leven! Enkele spelers stellen zich graag alvast aan jullie voor:

 

Heey, ik ben Elin. Dit jaar speel ik de rol van Lisa. Ik zit in de 3e klas en doe voor het tweede jaar mee. Het leuke aan Minkema Boulevard is dat het altijd super gezellig  hebben met elkaar en dat we een super mooie show gaan neerzetten. Kom zeker kijken!

Heyy, ik ben Jeffrey. Dit jaar speel ik Ralph. Ik zit in de 4e klas en heb al vaker meegedaan aan Minkema Boulevard. Dit is mijn laatst jaar want volgend jaar ga ik een musicalopleiding doen.  Ik ga het zeker missen!

Hoi, ik ben Lisa. Ik speel dit jaar de rol van Sara. Ik zit nu in de 4e klas en het leukste aan de groep van Minkema Boulevard vind ik dat het een hele hechte groep is en we herinneringen delen met elkaar. Ik heb er super veel zin in! 

Hoi, ik ben Verona. Ik speel Nicolien in Minkema Boulevard. Ik kijk er enorm naar uit, want we kunnen als groep goed met elkaar opschieten. Ik doe nu voor het 3e jaar mee en heb er weer super veel zin in! 

 

Talentlessen en Minkema Boulevard

Minkema Boulevard is een project voor en door leerlingen van het vmbo van het Minkema College aan de Steinhagenseweg. Ieder schooljaar kunnen leerlingen van de VMBO locatie Stein zich inschrijven voor Talentlessen. Deze lessen worden op dinsdagmiddag gegeven, aansluitend aan de gewone lessen. De keuze van de lessen zijn programmeren, creatief ontwerpen, muziek, zang, dans, theater en sport. Alle talentlessen (behalve sport) hebben een link met de Minkema Boulevard, de dans/zang/theater show, die ieder jaar wordt opgevoerd. De leerlingen van programmeren maken o.a. de website voor Minkema Boulevard maken. De groep van creatief ontwerpen maakt decorstukken en/of kleding voor de nieuwe show.

Speciale show voor basisschoolleerlingen

Minkema Boulevard is één van de activiteiten die te bezoeken zijn via KUVO. Jaarlijks komen ruim 500 leerlingen uit groep 7 en 8 kijken naar de voorstelling.