Programma Steindagen

23 juni 2022

Van 27 juni tot en met 1 juli is er op onze vmbo-locatie een activiteitenweek. Op deze dagen worden er geen gewone lessen gegeven, maar zijn er excursies, sportactiviteiten en KUVO (Kunsteducatie scholen Woerden) activiteiten gepland. Hieronder vind je het programma. We wensen alle leerlingen een leuke week toe!

LEERJAAR 1

Maandag 27 juni

  • Op maandag gaan de brugklasleerlingen van BK en KM naar de Annex Bioscoop in Woerden voor een beeld- en geluidfestival georganiseerd door de KUVO. Dit festival duurt van 9.00 uur tot 12.00 uur.
  • De brugklasleerlingen van klas MH gaan naar Dierenpark Amersfoort. Zij verzamelen zich om 9.30 uur en vertrekken vanaf school om 9.45 uur en zijn om 14.45 uur weer terug in Woerden. 

 

Dinsdag 28 juni

  • Op dinsdag gaan de brugklasleerlingen van BK en KM naar dierenpark Amersfoort. Zij verzamelen zich om 9.30 uur en vertrekken vanaf school om 9.45 uur en zijn om 14.45 uur weer terug in Woerden. 
  • De leerlingen van MH gaan naar de Annex Bioscoop voor een beeld- en geluid festival in Woerden, georganiseerd door de KUVO. 

 

Woensdag 29 juni 

Op woensdag vertrekken de leerlingen van school naar de Cattenbroekerplas voor een wandeling om de plas heen. 

Klas 1a vertrekt om 10.00 uur, klas 1b om 10.30 uur, klas 1f om 11.00 uur, klas 1g om 11.30 uur. Klas 1l om 12.30 uur, klas 1m om 13.00 uur, klas 1n om 13.30 uur.

 

Donderdag 30 juni

Op donderdag gaan de leerlingen naar het Archeon in Alphen a/d Rijn.

De leerlingen vertrekken om 10.20 uur vanuit Woerden en de bus vertrekt ‘s middags weer om 15.40 uur vanuit Alphen a/d Rijn.

 

Vrijdag 1 juli

Op vrijdag gaan alle brugklasleerlingen naar de film in de Annex-bioscoop in Woerden. 

Klas 1a t/m 1g: inloop om 9.30 uur. Klas 1l t/m 1n: inloop om 9.45 uur 

LEERJAAR 2

Maandag 27 juni

Op maandag gaan alle leerlingen van klas 2 naar de Annex Bioscoop in Woerden voor een beeld- en geluidfestival, georganiseerd door de KUVO. Dit festival duurt van 9.30 uur tot 12.30 uur.

 

Dinsdag 28 juni

Op dinsdag volgen de leerlingen het project ‘Move your World’*.

Voor klas 2a t/m 2h start deze activiteit om 9.50 uur.

Klas 2l t/m 2p start om 11.00 uur.

Deze activiteit bestaat uit twee onderdelen:

  • Het eerste onderdeel is een klassikaal lesuur over het project ‘Move your World’ en over het belang van vrijwilligerswerk.
  • Het tweede onderdeel is bedoeld om vrijwilligerswerk uit te voeren. De mentor bepaalt of de klas gezamenlijk onder leiding van de mentor een vrijwilligersproject uitvoert of dat de leerlingen afzonderlijk in hun eigen buurt iets voor een ander betekenen. Wij verwachten in dit geval dat de leerlingen in overleg met hun ouders tot een vrijwilligersproject komen. Het is de bedoeling dat leerlingen 2 klokuren aan vrijwilligerswerk besteden.  

 

*Met Move your world komen jongeren op het vmbo vanuit hun eigen ideeën en talenten in actie voor een ander. Ze werken samen, verkennen hun mogelijkheden en brengen die meteen in de praktijk. Leerlingen ontdekken hoe leuk het kan zijn om hun eigen bedachte acties uit te voeren en komen positief onder de aandacht. Zo krijgt hun zelfvertrouwen een boost en ervaren ze hoe waardevol ze zijn voor de wereld om hen heen.

 

Woensdag 29 juni

Op woensdag gaan de leerlingen naar het trampolinepark Jumpsquare in Nieuwegein.

Klas 2a t/m 2h vertrekt om 10.45 uur uit Woerden en vertrekken naar Woerden om 13.00 uur.

Klas 2l t/m 2p vertrekt om 13.15 uur uit Woerden en vertrekken naar Woerden om 15.30 uur. 

 

Donderdag 30 juni

Op donderdag gaan alle leerlingen van klas 2 naar de film in de Annex-bioscoop in Woerden.

Klas 2a t/m 2h: inloop om 9.30 uur

Klas 2l t/m 2p: inloop om 9.45 uur

 

Vrijdag 1 juli

Op vrijdag wordt van 8.20 uur tot 10.00 uur het project: ‘Move your World’ voortgezet met het evalueren en afsluiten van het project. 


LEERJAAR 3 BASIS EN KADER 

Maandag 27 juni

De leerlingen gaan naar Madame Tussauds in Amsterdam.

K3E en K3C om 09.40 uur verzamelen op station Woerden (zijde van de Minkemalaan)

K3D en BK3A om 10.10 uur verzamelen op station Woerden (zijde van de Minkemalaan)

We zijn rond 15.00- 15.30 uur weer terug in Woerden.

 

Dinsdag 28 juni

De leerlingen gaan naar de film in Pathé Leidsche Rijn.

We verzamelen om uiterlijk  9.00 uur op station Woerden ( zijde Minkemalaan)

Leerlingen uit Utrecht of Vleuten mogen op eigen gelegenheid naar de bioscoop komen, ze moeten wel uiterlijk 9.30 uur bij Pathé Leidsche Rijn zijn.

 

Woensdag 29 juni

Alle leerlingen van basis en kader zijn vrij.

 

Donderdag 30 juni

Op donderdag gaan de leerlingen een mentoractiviteit doen

*in sommige klassen wordt de mentoractiviteit op woensdag gehouden en is de donderdag een vrije dag.

 

Vrijdag 1 juli

Op vrijdag mogen de leerlingen bij goed weer zwemmen of chillen op het strand bij de Cattenbroekerplas. Daarna wordt deze dag afgesloten met een BBQ op school.

Voor wie wil zwemmen (alleen bij mooi weer): We verzamelen bij het zwemstrand van de Cattenbroekerplas om 11.45 uur, we zijn daar een uurtje. Om 13.00 uur begint de BBQ voor de BK leerlingen op school, dit onderdeel is verplicht. Ca 14.00 eindigt het programma.

LEERJAAR 3 MAVO 

(Leerlingen die LO2 in klas 4 hebben gekozen zijn op werkweek. Ze zijn wel welkom bij de BBQ op vrijdag, zie bij 1 juli).

 

Maandag 27 juni

Op maandag gaan de leerlingen naar de film in Pathé Leidsche Rijn.

We verzamelen om uiterlijk  9.00 uur op station Woerden ( zijde Minkemalaan)

Leerlingen uit Utrecht of Vleuten mogen op eigen gelegenheid naar de bioscoop komen, ze moeten wel uiterlijk 9.30 uur bij Pathé zijn.

 

Dinsdag 28 juni

Op dinsdag gaan de leerlingen naar Madame Tussauds in Amsterdam.

We verzamelen om  9.40 uur op station Woerden (zijde Minkemalaan)

Om ca 15.00 uur zijn we weer terug in Woerden.

 

Woensdag 29 juni

Alle leerlingen van mavo 3 zijn vrij.

 

Donderdag 30 juni

Op donderdag gaan de leerlingen een mentoractiviteit doen. 

*In sommige klassen wordt de mentoractiviteit op woensdag gehouden en is de donderdag een vrije dag.

 

Vrijdag 1 juli

Op vrijdag mogen de leerlingen bij goed weer zwemmen of chillen op het strand bij de Cattenbroekerplas. Daarna wordt deze dag afgesloten met een BBQ op school.

Voor wie wil zwemmen (alleen bij mooi weer): We verzamelen bij het zwemstrand van de Cattenbroekerplas om 10.45 uur, we zijn daar een uurtje. Om 12.00 uur begint de BBQ voor de mavo leerlingen op school, dit onderdeel is verplicht. Ca 13.00 uur eindigt het programma.

 

Tot slot

Namens alle docenten en begeleiders spreken wij de wens uit dat dit een mooie week zal worden, voor ons, maar natuurlijk vooral voor de leerlingen. Het spreekt voor zich dat onze schoolregels ook tijdens deze dagen en bij excursies van toepassing zijn! Dus een positieve houding en een goede inzet van onze leerlingen, daar rekenen wij op.