Ouderavonden klas 2 en hoger havo/vwo

7 oktober 2019

In oktober zijn de ouderavonden voor leerlingen in klas 2 en hoger van onze havo/vwo-locatie. Hieronder het volledige overzicht. Ouderavond

  • Klas 2 maandag 7 oktober 20.00 uur

Op deze avond maakt u kennis met de mentor en komt o.a. aan de orde: het maken van huiswerk, het Minkemales-programma en de sfeer in de klas. Voorafgaand is er een bijeenkomst voor de ouders over het Cambridge English-programma (om 19.00u).

  • 3 havo dinsdag 8 oktober 19.00 uur

Alle ouders/verzorgers met een kind in 3 havo krijgen op deze avond informatie van de decaan over de profielen in de bovenbouw. De avond start in de aula. Daarna gaan de ouders per klas uiteen naar lokalen voor een kennismaking met de mentor.

  • 3 vwo dinsdag 8 oktober 20.00 uur

Alle ouders/verzorgers met een kind in 3 vwo krijgen op deze avond informatie van de decaan over de profielen in de bovenbouw. De avond start in de aula. Daarna gaan de ouders per klas uiteen naar lokalen voor een kennismaking met de mentor.

  • 4 havo donderdag 17 oktober 19.30 uur

Op deze avond leggen de mentoren en de decaan een aantal belangrijke zaken van het komende schooljaar en de bovenbouw uit. Het is tevens een goede gelegenheid om met de mentor kennis te maken. De avond start in de aula en na afloop zijn er workshops over het vervolgonderwijs.

  • 4 vwo maandag 14 oktober 19.00 uur

Op deze avond leggen de mentoren en de decaan een aantal belangrijke zaken van het komende schooljaar en de bovenbouw uit. Het is tevens een goede gelegenheid om met de mentor kennis te maken. De avond start in de aula. 

  • 5 havo donderdag 17 oktober 19.00 uur

Op deze avond licht de decaan in de aula een aantal zaken toe over vervolgopleidingen. Hierna legt de mentor de inrichting van het examenjaar uit.

  • 5 vwo woensdag 9 oktober 19.15 uur

Op deze avond licht de mentor een aantal zaken toe over het komende schooljaar. De avond start in een lokaal en daarna is er gelegenheid om workshops te volgen over het vervolgonderwijs.

  • 6 vwo maandag 14 oktober 19.45 uur

Op deze avond voor ouders en leerlingen licht de decaan een aantal zaken toe over vervolgopleidingen. Er is informatie over de inrichting van het examenjaar en een gastspreker zal een lezing houden over het kiezen van een studie en het studeren. U wordt verwacht in de aula.