Ouderavonden havo & vwo september en oktober

30 augustus 2023

In september en oktober zijn de ouderavonden voor alle leerjaren van onze havo/vwo-locatie. Eind augustus ontvangen alle ouder(s)/verzorger(s) een uitnodiging met een link om zich op te geven. Hieronder het volledige overzicht. Ouderavond

  • Leerjaar 1 - maandag 18 september 19.30 uur 

Op deze informatieavond zijn alle ouders van onze brugklassers havo/vwo, atheneum en gymnasium van harte welkom. De mentor deelt de eerste indrukken van de klas, blikt terug op het brugklaskamp en vertelt deze avond over de gang van zaken in het eerste jaar. Er is speciale aandacht voor de Plenda. We ontvangen elke klas in een eigen lokaal. Bij binnenkomst ziet u op de informatieschermen in welk lokaal u wordt verwacht. Hulpleerlingen wijzen de weg!

  • Leerjaar 2 - dinsdag 26 september 19:30 uur

Op deze avond maakt u kennis met de mentor en komt o.a. aan de orde: het maken van huiswerk, het mentorles-programma en de sfeer in de klas. We ontvangen elke klas in een eigen lokaal. Bij binnenkomst ziet u op de informatieschermen in welk lokaal u wordt verwacht.

  • 3 havo - woensdag 20 september 19:45 uur

Alle ouders/verzorgers met een kind in 3 havo krijgen op deze avond informatie van de decaan over de profielen in de bovenbouw. De avond start in de aula. Daarna gaat u per klas uiteen naar lokalen voor een kennismaking met de mentor.

  • 3 vwo - woensdag 20 september 19.00 uur

Alle ouders/verzorgers met een kind in 3 vwo krijgen op deze avond informatie van de decaan over de profielen in de bovenbouw. De avond start in de aula. Daarna gaat u per klas uiteen naar lokalen voor een kennismaking met de mentor.

  • 4 havo - donderdag 28 september 19.00 uur

Op deze avond leggen de mentoren en de decaan een aantal belangrijke zaken van het komende schooljaar en de bovenbouw uit. Het is tevens een goede gelegenheid om met de mentor kennis te maken. De avond start in de aula en aansluitend gaan we in mentorgroepen uiteen naar lokalen.

  • 4 vwo - dinsdag 3 oktober 19.00 uur

Op deze avond wordt een aantal belangrijke zaken van het komende schooljaar en de bovenbouw uitgelegd. Het is tevens een goede gelegenheid om met de mentor kennis te maken. De avond start in de aula en aansluitend gaan we in mentorgroepen uiteen naar lokalen.

  • 5 havo - donderdag 28 september 19.00 uur

Op deze avond leggen de mentoren een aantal belangrijke zaken van het komende schooljaar uit. Het is tevens een goede gelegenheid om met de mentor kennis te maken. We ontvangen elke klas in een eigen lokaal. Bij binnenkomst ziet u op de informatieschermen in welk lokaal u wordt verwacht.

  • 5 vwo - donderdag 5 oktober 19.00 uur

Op deze avond komen twee studenten een presentatie geven met tips voor ouders in het keuzeproces van hun kinderen. Na deze presentatie gaan we in mentorgroepen uiteen naar lokalen om kennis te maken en het komende schooljaar door te nemen.

  • 6 vwo - dinsdag 3 oktober 19.00 uur

We gaan deze avond eerst in de mentorgroepen uiteen naar lokalen om kennis te maken en het komende schooljaar door te nemen. Daarna gaan we door naar de aula voor een centrale presentatie van twee studenten met praktische tips met betrekking tot het gaan studeren. LET OP: de leerlingen uit 6vwo zijn hierbij ook van harte welkom!