Open Lesmiddag groep 7 & 8 groot succes!

5 november 2020

Op woensdagmiddag 4 november mochten leerlingen van groep 7 & 8 twee voorbeeldlessen komen volgen. Gezien hun leeftijd was het mogelijk om deze leerlingen op school te ontvangen en daar hebben veel leerlingen gebruik van gemaakt. Zowel de havo/vwo-locatie als de vmbo, mavo/havo-locatie kon rekenen op een enorme belangstelling! De leerlingen konden uit allerlei vakken kiezen en zo alvast een beetje kennismaken met een les op het Minkema College. Open Lesmiddag

Omdat het vanwege de coronamaatregelen onzeker is óf en hoe overige kennismakingsactiviteiten plaats kunnen vinden, was dit een extra belangrijk moment, zeker voor de kinderen uit groep 8 die komend jaar de overstap naar de middelbare maken. We hopen dat zij een goede eerste indruk van onze didactiek en het pedagogische klimaat hebben kunnen opdoen. Dat helpt ongetwijfeld bij het maken van een bewuste keuze voor een middelbare school!

Voor de leerlingen uit groep 7 is deelname aan de Open Lesmiddag een perfecte kans om 'zonder de druk van het nu moeten kiezen' al eens rond te kijken op een middelbare school.

Kleine impressie