Open Lesmiddag 10 februari 2021 gaat niet door

3 februari 2021

Gisteren heeft het kabinet laten weten dat de schoolsluiting voor middelbare scholen verlengd wordt tot en met tenminste 1 maart, dus tot en met de voorjaarsvakantie. Dit betekent helaas dat de Open Lesmiddag die wij graag op woensdag 10 februari a.s. hadden georganiseerd voor groep 8-leerlingen niet door kan gaan. Open Lesmiddag gaat niet door

De basisscholen gaan weliswaar op 8 februari a.s. weer open, maar het is niet de bedoeling dat kinderen - naast hun klasgenoten - in contact komen met teveel andere kinderen. Deze maatregel maakt de organisatie van een Open Lesmiddag waar vaak honderden kinderen van verschillende scholen op afkomen onmogelijk en ook niet verstandig in deze tijd.

Uiteraard vinden we dit ontzettend jammer, want we hadden de groep 8’ers graag op school gezien. Maar de maatregelen maken zo’n middag simpelweg onmogelijk.

Nog vragen?

Wil je nog iets weten of onze school nog iets beter leren kennen, dan kan dat als volgt:

  • VR-tour door onze gebouwen: wandel rond en bekijk onderweg filmpjes van onze leerlingen.
  • Ga op online ontdekkingsreis met behulp van de Minkema MindMap: doe mee aan opdrachten, kijk rond in de lokalen of speel een quiz.
  • Bekijk de Minkema Talkshow: leerlingen en docenten vertellen over onze school tijdens deze speciale Talkshow die wordt afgewisseld met leuke filmpjes.
  • Nog vragen? Stel ze via hoezitdat@minkema.nl. We zorgen dat je snel een antwoord krijgt!