Open avond vmbo op 7 november

7 november 2019

Op donderdag 7 november van 18.00 - 21.00 uur is er een open avond op onze vmbo-locatie aan de Steinhagenseweg. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Je hoeft je niet aan te melden voor de open avond. Open avond

We starten de avond met een presentatie in de nieuwe aula. Daar hoor je van o.a. leerlingen hoe een dag op de Stein eruit ziet. Hierna kunnen jullie samen de school gaan ontdekken. Je kunt bijv. voorbeeldlessen volgen of mee doen aan allerlei activiteiten in de lokalen van de verschillende vakken. Bijvoorbeeld:

Drone demonstratie in de MakerSpace

Steeds meer worden drones gebruikt in het dagelijks leven. Wil je meer weten over drones en ze zien vliegen? Ga dan naar de MakerSpace voor een demonstratie. Onze leerlingen zijn actief met de drones en misschien kun je er zelf een besturen en laten vliegen!

Lekker sportief!

In de gymzaal kun je deelnemen aan sportieve activiteiten. Er staan bijvoorbeeld gymtoestellen klaar en door onze leerlingen worden demonstraties gegeven. 

Hallo! Wie ben jij?

Uiteraard kun je een praatje maken met één van onze leerlingen en docenten! Zij lopen door het gebouw en vinden het heel leuk om jou meer te vertellen over onze school.