Onderzoek & Ontwerpen (O&O) op het Minkema

18 februari 2021

Sinds schooljaar 2019-2020 bieden wij het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O) aan als voorloper op onze ambitie om een Technasium te worden. Bij O&O verdiep je je in de wereld van de techniek en ga je samen met een team steeds +/- 7 weken aan de slag met een opdracht van een échte opdrachtgever uit de omgeving. O&O

Samenwerken, onderzoek doen, techniek en creativiteit staan centraal. Binnen dit vak bezoek je bedrijven, praat je met echte experts en komen er verschillende workshops voorbij. 

Interesse in O&O? Vermeld dit op het aanmeldingsformulier!

Als uw kind geïnteresseerd is in het vak O&O dan dient u dit aan te geven op het aanmeldingsformulier dat u van de basisschool ontvangt. De inschrijving voor dit vak is beperkt tot 30 leerlingen per opleiding binnen het havo/vwo. Om in aanmerking te komen, krijgen leerlingen ná hun aanmelding voor het Minkema College een motivatieopdracht toegestuurd.

In het schooljaar 2021-2022 gaan we voor het eerst met O&O-klassen werken. Die klassen bestaan volledig uit leerlingen die gekozen hebben en geselecteerd zijn voor O&O.