Naar Duinrell!

5 oktober 2021

Vanwege de coronapandemie en de impact die deze de laatste anderhalf jaar op het onderwijs en de leerlingen heeft gehad, hebben we besloten dat het tijd is voor een ontspannen uitje voor de leerlingen! Op vrijdag 15 oktober, de dag voor de herfstvakantie, gaan we met al onze vmbo-leerlingen met de bus naar attractiepark Duinrell in Wassenaar!  Duinrell

Duinrell is een park met attracties voor alle leeftijden, waaronder ook enkele stoere achtbanen. De leerlingen krijgen volop de tijd om met elkaar de vele attracties te ervaren. Tussen de middag bieden we alle leerlingen wat te eten aan. De mentoren en een aantal andere medewerkers gaan mee als begeleider. De kinderen mogen zelfstandig rondlopen op het terrein van Duinrell, de begeleidende mentoren en docenten lopen eveneens door het park om toezicht te houden. Ook zullen we een vaste post aanwijzen waar altijd twee docenten aanwezig zijn. Het is voor onze leerlingen niet mogelijk om het Tikibad te bezoeken. 

Vertrektijden

  • Op 15 oktober vertrekken we van school rond 9.15 uur. Vanwege de indeling in bussen en meerdere shifts qua vertrektijden, informeren we ouders en leerlingen in de week van 11 oktober over de exacte vertrektijd.
  • We streven ernaar om om 16.45 uur weer terug in Woerden te zijn.

LET OP: In de bus zijn mondkapjes verplicht! Een coronatoegangsbewijs is niet nodig bij de entree van het park, op de terrassen en de afhaallocaties. Bij de horecalocaties die binnen gelegen zijn en zitplaatsen hebben is dit wel verplicht.

Win een prijs met opdracht Crazy 10!

We willen natuurlijk dat het bezoek aan Duinrell een gezellige dag wordt, maar we vinden het ook fijn als de band met school, klas en leerlingen onderling wordt versterkt. Door corona hebben jullie elkaar immers zoveel niet gezien. Dat gaan we doen met een leuke opdracht waarmee mooie prijzen zijn te winnen!

 

De opdracht Crazy 10:

Welk team vervult zoveel mogelijk van de 10 opdrachten op een zo’n origineel mogelijke wijze? 
De drie beste teams kunnen een bioscoopbon winnen!

 

Omdat vrijdag 15 oktober een gewone schooldag is, gaan we ervan uit dat alle leerlingen meegaan. Mochten er toch belemmeringen zijn om mee te kunnen gaan, geef dit dan z.s.m. aan de mentor door. Voor deze leerlingen wordt een andere invulling voor deze schooldag gemaakt.