Minkemarkt op 17 november 2023

31 oktober 2023

Op 17 november staat de Minkemarkt 2023 op de rol. Deze voorlichtingsavond door oud-leerlingen over hun studie, het wonen op kamers, het studiekeuzeproces en alle andere randzaken is voor onze huidige 3e- tot en met 6e-jaars havo- & vwo-leerlingen.  Minkemarkt

De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en de eerste oud-leerlingen hebben al gereageerd. Elk jaar weer komen er veel leerlingen en ouders op dit evenement af. De reacties zijn altijd zeer positief. Hopelijk zien we veel oud-leerlingen en kunnen we een mooi evenement tegemoet zien!

Overzicht opleidingen

Benieuwd naar de oud-leerlingen die komen en welke studie zij nu volgen? Bekijk het overzicht. Dit overzicht wordt regelmatig geupdatet omdat oud-leerlingen zich nog steeds kunnen aanmelden.

Overzicht opleidingen

Ben jij oud-leerling?

Vind jij het leuk om over jouw opleiding te vertellen en vragen van onze leerlinge te beantwoorden? Meld je dan aan voor de Minkemarkt. Alle 3e, 4e, 5e en 6e-jaars leerlingen en hun ouder(s) van het Minkema kunnen die avond bij jou al hun vragen neerleggen. Je kunt ook tips geven over welke profielen het beste aansluiten en wat je moet doen als je een open dag, proefstudeerdag of gewoon een kijkdag wilt bezoeken. Jij bent tenslotte de expert, want je zit er midden in.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar de decaan Dick Wahl (dedecaan@minkema.nl)