MinkeMarkt 2023: informatieve en gezellige avond!

20 november 2023

Afgelopen vrijdag 17 november was de Minkemarkt 2023. De voorlichtingsmarkt over studeren, studies en alles wat met studeren te maken heeft. Meer dan 80 oud leerlingen hadden de moeite genomen om zich aan te melden en stonden om 19.00 uur start klaar om onze leerlingen van informatie te voorzien. MinkeMarkt november 2023

Al snel liep de aula vol en onder het genot van een kopje koffie of thee werd er druk van gedachten gewisseld, vragen gesteld en informatie uitgewisseld met de aanwezige leerlingen en hun ouders. Rond half acht was de aula bomvol en steeg de temperatuur snel. De hele avond bleef er een gemoedelijke sfeer hangen en toen om 21.00 uur het eindsein gegeven werd, was het moeilijk om de laatste leerling met ouder uit de aula te krijgen.

Kleine reunie

Na het snelle opruimen van de tafeltjes was het borreltijd. Was er al niet bij gekletst, dan gebeurde dat nu wel. Met een bitterbal of een nootje werden oude verhalen opgepoetst. De oud leerlingen, ouders en leerlingen vonden het een zeer geslaagde avond en veel oud-leerlingen zegden hun deelname voor volgend jaar al weer toe. Wij, als organisatie, hebben een zeer goed gevoel over gehouden aan deze avond en zijn van plan om volgend jaar de avond nog weer wat uit te breiden.