Minkema Boulevard speelt 'Dilemma' op 3 en 4 april

14 februari 2019

Dit jaar wordt Minkema Boulevard voor de 15e keer op het podium gebracht. De leerlingen spelen het stuk "Dilemma?" op 3 en 4 april.

De voorstelling kent in dit lustrumjaar een humoristische inslag en gaat over: Wat is belangrijker tussen twee mensen: een hobby of de relatie? Wat doet deze vraag met twee geliefden? Wie maakt welke keuze en hoe houdt de liefde stand? Een spel waar echte keuzes gemaakt moeten worden: je serieuze hobby of de echte liefde?  Minkema Boulevard

Talentlessen en Minkema Boulevard

Minkema Boulevard is een project voor en door leerlingen van het vmbo van het Minkema College aan de Steinhagenseweg. Ieder schooljaar kunnen leerlingen van de VMBO locatie Stein zich inschrijven voor Talentlessen. Deze lessen worden op dinsdagmiddag gegeven, aansluitend aan de gewone lessen. De keuze van de lessen zijn programmeren, creatief ontwerpen, muziek, zang, dans, theater en sport. Alle talentlessen (behalve sport) hebben een link met de Minkema Boulevard, de dans/zang/theater show, die ieder jaar wordt opgevoerd. De leerlingen van programmeren maken o.a. de website voor Minkema Boulevard maken. De groep van creatief ontwerpen maakt decorstukken en/of kleding voor de nieuwe show.

Kaartverkoop

De verkoop van de toegangskaarten loopt via de receptie van de locatie aan de Steinhagenseweg. De kaartjes kosten €5,00.- Kaartjes kun je direct kopen bij de receptie of telefonisch reserveren via de receptie (0348 484 150).

Speciale show voor basisschoolleerlingen

Minkema Boulevard is één van de activiteiten die te bezoeken zijn via KUVO. Jaarlijks komen ruim 500 leerlingen uit groep 7 en 8 kijken naar de voorstelling.