In memoriam: Sjaak van der Sluiszen

3 december 2021

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat onze conciërge Sjaak van der Sluiszen gisteren, 2 december, op 60-jarige leeftijd na een kort ziekbed is overleden. Sjaak is sinds 1998 werkzaam geweest bij het Minkema College. Hij is begonnen als conciërge, vervolgens gedurende lange tijd onderwijsassistent geweest en vanaf 2018 weer opnieuw conciërge. We herinneren hem als een geliefde, vakkundige en betrokken collega. Voor zijn jarenlange inzet zijn wij hem dankbaar.  Sjaak van der Sluiszen

Vanaf aanstaande maandag tot en met woensdag is in kamer 110 een herdenkingsruimte ingericht, waar zowel leerlingen als collega’s het condoleanceboek kunnen tekenen. Mocht je behoefte hebben aan een gesprek dan kun je hiervoor uiteraard terecht bij je mentor of één van de andere medewerkers van de school.

De uitvaart van Sjaak staat gepland op woensdag. Vanaf maandag tot woensdag hangt de vlag naast de school halfstok. Wellicht zullen op woensdag in verband met deze uitvaart (enkele) lessen uitvallen. Leerlingen voor wie dat geldt, ontvangen hierover nader bericht.

Wij wensen alle collega’s, leerlingen, familie en vrienden van Sjaak veel sterkte met dit grote verlies.