Meld je aan voor de Online Tour!

20 december 2021

Net als vorig jaar gooit corona roet in het eten voor het organiseren van open dagen op de scholen. Maar gelukkig kun je door de Online Tour op 26 & 27 januari 2022 tóch een kijkje nemen in de school. Tijdens de Online Tour wandel jij met je ouders live mee door ons gebouw en maak je kennis met vakken, leerlingen, docenten en de vele mogelijkheden die het Minkema College te bieden heeft. Alsof je er toch zelf rondloopt! Meld je aan voor de Online Tour en ontvang het speciale Tourpakket per post. Hier zijn geen kosten aan verbonden.  Online Tour

Online Tours

  • Op woensdagavond 26 januari wandel je mee op onze vmbo-, mavo/havo-locatie op de Steinhagenseweg
  • Op donderdagavond 27 januari ben je van harte welkom online mee te wandelen op onze havo/vwo-locatie aan de Minkemalaan.

Lange tijd was er nog de hoop dat de scholen in januari 2022 leerlingen uit het basisonderwijs en hun ouders konden ontvangen tijdens de open dagen, maar de recente persconferenties hebben duidelijk gemaakt dat dit helaas écht niet kan.

“We vinden het ongelooflijk jammer dat ook dit schooljaar de open dagen niet op school kunnen plaatsvinden. Een samenkomst van de duizenden bezoekers die wij normaliter ontvangen is echter simpelweg niet te organiseren”, aldus Mark de Haas, bestuurder van het Minkema College. "We moeten de veiligheid en gezondheid van ouders, leerlingen en natuurlijk ook onze eigen medewerkers in acht nemen”. “In goed overleg met alle scholen in de regio is daarom besloten uit te wijken naar wederom een online programma.

“Vorig jaar hebben we natuurlijk veel ervaring kunnen opdoen met het online presenteren van de school. En ook dit jaar gaan we ons uiterste best doen om leerlingen en hun ouders een zo goed mogelijk beeld te geven van onze scholen en op een creatieve manier de sfeer van de eigen school goed over te brengen.”