Lezing Özcan Akyol op 26 maart

22 maart 2019

In hoeverre bepaalt jouw jeugd je wereldbeeld? Schrijver en columnist Özcan Akyol vertelt zijn verhaal tijdens deze bijzondere avond. Daarna gaan leerlingen en ouders met hem en elkaar in debat over dit onderwerp. Maar ook het publiek praat mee. Een interactieve avond die je niet wil missen!  Özcan Akyol

Aanmelden

Deze avond met Özcan Akyol vindt plaats op dinsdag 26 maart van 19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur).
Locatie: de nieuwe aula van onze locatie aan de Steinhagenseweg.

Het aantal plekken voor deze avond is beperkt, dus meld je op tijd aan, want vol = vol. De avond is bedoeld voor leerlingen, ouders én overige geïnteresseerden. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om aanwezig te kunnen zijn, zouden wij het op prijs stellen als per leerling max. één ouder zich aanmeldt voor deze lezing. 
 

Özcan Akyol (Deventer, 1984) is een Nederlandse schrijver en columnist.

Hij volgde een mavo-opleiding en studeerde later Journalistiek en Nederlands. Met de laatste studie is hij echter direct gestopt toen hij twee contracten bij zijn huidige uitgeverij kreeg. Naast zijn literaire werk is hij vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, de Stentor, Tubantia, De Gelderlander, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, BN/De Stem, de VARAgids, Nieuwe Revu, Helden en 90 Minutes. Daarnaast publiceert hij van tijd tot tijd in literair voetbalblad Hard gras.

Eind oktober 2012 verscheen zijn debuut Eus bij Uitgeverij Prometheus. (bron: www.ozcanakyol.nl)

Foto: New Day Studio