Leerlingen Minkema College zetten zich in voor Friends4Owen

23 november 2020

Elk schooljaar zetten leerlingen van onze school zich in voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Friends4Owen. In de week voor kerst gaan onze leerlingen van beide locaties proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen!  Friends4Owen

Dit jaar is de opzet wel iets anders.... We hebben te maken met het coronavirus en de maatregelen die daarbij horen. Daardoor kunnen we de goededoelendag niet houden op de manier zoals we gewend zijn. Tijdens de LO-lessen zullen we de leerlingen in ieder geval een fysieke en mentale uitdaging aan laten gaan die gesponsord kan worden door familie en vrienden.

Hulp gezocht!

Vind jij het leuk om tijdens de goededoelenacties een handje te helpen? Of heb jij misschien een super goed idee waarmee we geld in kunnen zamelen voor het goede doel van dit jaar? Meld je dan bij één van de lo-docenten van jouw locatie. We kunnen heel veel hulp gebruiken want we gaan natuurlijk weer voor een geweldige opbrengst!!

Over Friends4Owen

In juni 2015 wordt bij Owen Jordan (7 jr) uit Woerden hersenstamkanker ontdekt. Deze vorm is zeer agressief en de levensverwachting is beperkt. Tot groot verdriet overlijdt Owen in de zomer van 2016 op 8-jarige leeftijd. Owen bleef ondanks alle tegenslagen bijzonder positief en was altijd enorm sterk. Een echte doorzetter! Familie en vrienden van Owen, zijn geïnspireerd door de kracht en het doorzettingsvermogen van deze kanjer.

Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft als doel de levensverwachting te verlengen en uiteindelijk de overlevings kansen te vergroten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Om dit te bereiken is wetenschappelijk onderzoek nodig. Voor Owen is het helaas te laat, maar er zijn nog veel kinderen voor wie het misschien nog op tijd komt. Hier is veel geld voor nodig en elke donatie helpt hierbij!

Meer informatie: www.friends4owen.nl