Laatste Schooldag havo/vwo en gala!

7 april 2022

Op donderdag 21 april is het zover: de LSD met het thema Festival. De Laatste Schooldag sluiten we 's avond af met een geweldig gala! LSD 2022

Een groep leerlingen is al weken bezig met de voorbereidingen om er een prachtige dag voor jullie van te maken. Op dagen vóór de LSD zijn er ook enkele thema’s te zien binnen school:

  • Dinsdag 19 april: Foute Tokkie
  • Woensdag 20 april: Après-ski

Koop nu je kaartje!

Vergeet niet vanaf donderdag 7 april, maar in ieder geval uiterlijk donderdag 14 april een kaartje te kopen (pinnen) voor € 32,50 bij de afdelingsassistenten. Dit is inclusief LSD-activiteiten en het galadiner in de avond.

Op donderdag 21 april begint om 09.30 uur het ochtendprogramma op het schoolplein. Er zijn verschillende spannende activiteiten in de aula en bij mooi weer ook op het schoolplein. Na afloop van het ochtendprogramma om ca. 12.00 uur gaat iedereen, na het gezamenlijk opruimen, naar huis om zich voor te bereiden op het gala!

Gala!

Vanaf 17.30 uur tot 19.30 uur komen ‘de gasten’ aanrijden via de Amsterdamlaan/Van der Valk-Boumanlaan/Minkemalaan, toegejuicht door honderden belangstellenden (de eerste 10 vervoermiddelen krijgen een leuke prijs!). Rond de klok van 20.00 uur begint het gala. Bij het tijdstip van serveren van het diner wordt rekening gehouden met de ramadan.